Alina a fost prima concurentă care a adus în discuție faptul că Andreea s-a împrietenit cu Milena și Constanția deoarece ele sunt apreciate de public. În ediția de miercuri, 3 mai 2023, au adus în discuție prietenia dintre Andreea cu Milena și Constanția, pe care ele o consideră suspectă.

Iris: Nu cred că ele seamănă vreo secundă, aici vorbim despre Andreea și Constanția.

Constanția: E mult spus o prietenie. Nu există termenul de prietenie în acest platou. O prietenie înseamnă mult mai mult.

Citește și: Constanția, supărată pe colegele care au nominalizat-o spre eliminare! Alina și Beatrice au răbufnit: „Ești feblețea juraților!”

Iris: Andreea nu a spus că sunteți prietene?

Andreea: Eu mă înțeleg și cu Constanția, dar și cu Milena de dinainte să se difuzeze emisiunea.

Alina: Era doar o curiozitate, dacă ele se înțeleg foarte bine. Am văzut că se postează în mediul online într-o anumită măsură.

Constanția: Înseamnă că ne înțelegem, dacă ne-ați văzut în mediul online.

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023, despre prieteniile Andreei cu Milena și Constanția: „Ele sunt niște persoane foarte pure”

Carina le-a numit pe Milena și Constanția niște persoane naive, care pot fi manipulate ușor, motiv pentru care nu ar putea observa faptul că Andreea are o strategie.

Carina: Ele sunt niște persoane foarte pure, sincere, foarte bune.

Ar putea fi manipulate foarte ușor. Ele nu realizează că poate exista și ceva rău.

Milena: De multe ori, faptul că sunt naivă, și părinții mei mi-au zis să nu mai fiu atât de sinceră, că sinceritatea asta oamenii o vor folosi împotriva ta. Eu nu pot să fiu altfel decât sinceră și autentică.

Constanția: Dacă o persoană este bună și blândă, asta nu înseamnă că e ușor de manipulat.

Nu am văzut nimic rău în Andreea. Noi nu ne cunoaștem una pe alta atât de bine. Prieteniile astea sunt doar niște relații bune.

Alina: Am explicat și în culise că dacă eu aș fi Andreea și cu orice preț vreau să câștig această competiție, eu m-aș apropia de anumite fete. În competiția asta, din punctul meu de vedere, sunteți voi două.

Iris: Am auzit în ultimele zile niște îndemnuri din partea Andreei către Milena: „Vrei să îi spunem lui Mihai să ne pună la coregrafie împreună?”, „Să nu uiți să postăm poza aia”.

Alina: E normal și nouă să ne ridice semne de întrebare. E o curiozitate.

Constanția: Se face mare caz din nimic.

Iris este de părerea că Andreea ar renunța oricând la prietenia cu Milena pentru competiție. În cazul în care prietenia lor s-ar afla la mijloc, Andreea ar putea să se detașeze foarte ușor de Milena. Milena a mărturisit că o consideră pe Andreea o prietenă sinceră. 

Citește și: Andreea de la „Bravo, ai stil 2023”, surprinsă de calificativele primite! Ce s-a întâmplat la jurizare a lăsat-o fără cuvinte: „Să nu jignim concurenta”

Milena: Ele o consideră pe Andreea capabilă la un moment dat să calce pe cadavre, inclusiv pe prietenii, pentru a obține ceea ce vrea. Eu personal o consider pe Andreea o prietenă foarte bună și m-am apropiat de ea, m-am atașat de ea. Dacă aș fi simțit că e prefăcută cu mine sau faptul că ar fi un pericol, eu nu m-aș fi apropiat de ea.