Carina s-a inspirat de la Andreea?! Ținuta Carinei a fost apreciată atât de jurați, cât și de celelalte concurente. Iată însă că styling-ul a pus-o pe gânduri pe Andreea.

Tânăra a considerat că outfit-ul pe care l-a prezentat Carina a avut aceeași sursă de inspirație ca cel purtat de Andreea cu câteva zile în urmă.

Carina s-a inspirat de la Andreea?! Cele două tinere nu au căzut de acord: „Ai zis că nu îți place cum mă îmbrac eu”

Carina a ales să poarte un sacou împreună cu o fustă și o pereche de ciocate. Ținuta a fost pe placul Andreei, care a ținut însă să precizeze că seamănă foarte tare cu un outfit pe care l-a prezentat la rândul ei.

Andreea: „Îmi place ținuta foarte mult. Îmi place ce încălțări ai ales, geanta. Tu ai zis că nu îți place cum mă îmbrac eu, dar seamănă cu un outfit pe care l-am purtat săptămâna trecută.”

Carina: „Este inspirație de pe Pinterest. Mi s-a tot spus să schimb și am schimbat. Îmi place foarte mult sacoul, îl aveam de foarte mult timp. Am vrut să combin cu fusta.”

Andreea: „Deci îți place cum mă îmbrac, dacă ai ales să te îmbraci și tu asemănător.”

Carina: „Dar nu am spus că nu îmi place cum te îmbraci.”

Andreea: „Da, nu ai zis că mă nominalizezi că nu îți place cum mă îmbrac? Acum două săptămâni.”

Carina: „Da, ai dreptate. Câteodată îmi place, câteodată nu-mi place. Nu am zis tot timpul că nu-mi place.”

Citește și: Iris a încins platoul Bravo, ai stil 2023 cu dansul ei! Concurentele nu au fost la fel de impresionate de look-ul ei: „O ținută prea banală”

Ilinca Vandici: „Deci ce încerci tu, Andreea, este să spui că Carina poartă ce porți tu?”

Andreea: „Da, și nu este prima dată când observ asta. Și-a luat și mănușile cu tricou, am purtat și eu. Fusta roșie, geaca acea oversize. Nu e nimic rău să ne inspirăm, dar nu să spui că nu-ți place cum mă îmbrac, mă nominalizezi pentru acest lucru, și după...”

Carina: „Ai avut ținute care mi-au plăcut și care nu mi-au plăcut. Cu siguranță nu tu ai inventat această ținută.”

Andreea: „Nici nu era vorba de așa ceva.”

Carina: „Poți să spui că te copiază cineva atunci când vii cu ceva nou. Cu toate ne inspirăm de undeva.”

Andreea: „Dar nu am zis că m-ai copiat sau că am inventat eu. Am zis că nu mi se pare în regulă acest lucru când afirmi și că nu-ți place stilul meu și mă nominalizezi.”

Carina: „Vrei să creezi probleme atunci când nu este cazul. De ce pretinzi că am spus mereu că nu-mi place. De fiecare dată când am fost întrebată am fost sinceră.”

Andreea: „Tu ai zis că mă nominalizezi că nu-ți place cum mă îmbrac.”

Carina: „În săptămâna aia nu mi-a plăcut. Cu siguranță ai avut și ținute care au fost pe placul meu.”

Carina nu o consideră o sursă de inspirație pe Andreea: „Niciodată în viața asta”

În cadrul testimonialelor, Andreea a mărturisit că, în opinia ei, nu este o coincidență că unele dintre ținutele Carinei au fost asemănătoare cu cele ale competitoarei sale.

Carina neagă însă orice suspiciune care ar putea plana asupra outfit-urilor sale. Aceasta a dezvăluit că nu o consideră nici pe departe o sursă de inspirație pe Andreea.

Citește și: Carina, copleșită de emoții în gala Bravo, ai stil 2023! Concurenta a spus tot ce are pe suflet: „Oamenii se leagă de orice la mine”

Andreea: „Nu știu de unde se inspiră Carina, poate ne inspirăm din același loc. Dacă ar fi fost una, două, n-aș fi zis nimic. Dar și astăzi.”

Carina: „Niciodată în viața asta nu aș copia-o pe Andreea. Nu reprezintă nimic pentru mine. Nu reprezintă o sursă de inspirație.”