Carina de la Bravo, ai stil 2023 a început a cincea săptămână de competiție cu un zâmbet larg pe față! Concurenta a încheiat ultima săptămână cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, semn că este favorita publicului. Ilinca Vandici a întrebat-o pe tânără cum se simte acum, după ce a aflat că este cea mai votată și cum consideră că a ajuns în acest punct.

Carina: Sunt foarte bucuroasă. Nu mă așteptam, dar mă bucur că oamenii își dau seama de mine, cum sunt de fapt. Unii au reușit să își dea seama cu adevărat cum sunt eu, unii nu și-au dat seama, dar își vor da pe parcurs. Cred că am reușit prin naturalețea mea, faptul că nu mă ascund după deget, spun ceea ce gândesc. Sunt sinceră, știu că uneori adevărul doare și oamenii nu vor să audă adevărul, dar eu simt să spun ceea ce gândesc.

Citește și: Carina, copleșită de emoții în gala Bravo, ai stil 2023! Concurenta a spus tot ce are pe suflet: „Oamenii se leagă de orice la mine”

Până în acest moment, Iris era cea mai votată concurentă de la Bravo, ai stil 2023. Tânăra a dezvăluit că nu o simte ca pe o înfrângere și se bucură pentru colega ei.

Iris: N-am simțit-o ca pe o înfrângere. N-am putut decât să mă bucur, știu cum e să te confrunți cu ce s-a confruntat noi.

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților: „Un tip de violență cromatică care funcționează”

În ediția 22 de la Bravo, ai stil 2023, Carina a primit trei steluțe din partea juraților.

Ei au apreciat-o pentru că a încercat ceva diferit din punct de vedere cromatic, în special deoarece asocierile au fost unele corecte din punct de vedere stilistic.

Raluca Bădulescu: Nu te-am mai văzut cu modelul ăsta de rochie până acum. Te avantajează. Îmi place că ai strâns părul, ai lăsat să se vadă foarte bine rochia.

Alexandru Abagiu: Cerceii tăi par a fi catarame de la pantofi.

Este un look psihedelic, dar trebuie să mă gândesc dacă funcționează pentru lumea reală.

Carina: Ăsta e un tip de violență cromatică care funcționează. Este o ținută care funcționează foarte bine pe tine și este o abordare nouă.