Carina de la Bravo, ai stil 2023 a primit din nou trei steluțe din partea juraților! În ediția de joi seara, 27 aprilie 2023, jurații au mărturisit că au observat mai multe ținute ale concurentelor, care ar putea fi făcute de stiliști. Carina nu se află pe listă, așa cum i-au spus chiar jurații!

Citește și: Luiza a răbufnit după jurizarea Carinei! Replici dure între cele două concurente: „Calmează-te! Ești foarte recalcitrantă”

Pe lângă problema stiliștilor, fiind interziși în competiție, Maurice Munteanu a mai ridicat o altă problemă. Juratul este nemulțumit de faptul că majoritatea concurentelor nu sunt vocale.

Maurice Munteanu: Este nefiresc pentru că suntem în a patra săptămână și atât noi, cât și Ilinca, trebuie să tragă de voi încât să spuneți ceva. Sunteți mâlc! Sunt concurente care dacă n-ar fi întrebate, ele n-ar scoate o vorbă!

Alexandru Abagiu: Voi vă creionați în fața noastră prin ținutele pe care le creați, dar și prin felul în care comentați ținutele colegelor voastre. Așa pot să îmi dau seama de referințele voastre, de cum gândiți, de mai multe detalii. E foarte important să vă aud vorbind.

Maurice Munteanu: Așa vă cunosc cei de acasă în primul rând.

Ești fresh, ești invitabilă în oraș. Atenție, ăștia aici sunt golani, și în București, Timișoara și peste tot. Trebuie să fii foarte atentă, că ești o căprioară! Geanta e foarte urâtă, dar zona asta stilistică îți vine foarte bine.

Carina a primit trei steluțe! Jurații au felicitat-o

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților.

Ea a fost lăudată pentru ținuta actuală pe care a propus-o, dar și pentru faptul că își face singură ținutele.

Raluca Bădulescu: Ai integrat și tu pantalonii cargo, cred că ești a treia concurentă în această săptămână. I-ai integrat corect. Carina, tu ești una dintre concurentele pe care nu o bănuiesc cu stilist. Tu faci tot pe munca ta. Te felicit pentru asta!

Alexandru Abagiu: Carina, îmi place și mie foarte mult look-ul tău. Singurul amendament este legat de fit-ul hainelor. Mi se pare puțin supradimensionat, dar și în zona taliei nu e foarte avantajos. Geanta este extrem de urâtă, însă tu ești super proaspătă, zâmbitoare și îmi place energia ta.