Luiza de la Bravo, ai stil 2023 nu s-a putut abține după jurizarea Carinei. Colega ei de platou a primit două steluțe în ediția din această seară, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu. După ce Carina și-a primit calificativele, Raluca Bădulescu a observat că Luiza i-a șoptit ceva lui Iris și a vrut să afle mai multe.

Citește și: Ținuta Carinei a fost pe placul juraților. Aceștia i-au oferit trei steluțe tinerei concurente: „Îmi place combinația”

Raluca Bădulescu: În momentul în care i-am dat calificativul Carinei, Luiza s-a întors la Iris și i-a spus ceva. V-am văzut, că noi avem ochi și la spate.

Luiza a fost luată prin surprindere de faptul că Raluca Bădulescu i-a dat steluță Carinei, având în vedere că a avut comentarii asemănătoare legate de ținutele lor, iar Luiza nu a primit Bravo, ai stil.

Luiza: Am spus: „I-a spus că o flatează culoarea și îi stă bine costumul, dar în rest nu le-a plăcut”. Eu am înțeles, poate am înțeles greșit, că i-ai spus că îi stă bine culoarea și îi vine bine pe corp. Până la urmă i-a dat Bravo, ai stil și m-am simțit așa...

Raluca Bădulescu: Vrei să îți explicăm noi sau să îți explice Carina ce a înțeles? Carina, tu ce ai înțeles din jurizarea Luizei? Am spus că

îmi place costumul pe care îl poartă sau că aș fi renunțat la umăr, la pietre?

Carina: Nu am înțeles că ai fi spus că îți place, deci deloc. Nu s-a înțeles asta.

Carina, după comentariile făcute de Luiza: „Nu e așa urât ca al tău!”

Între cele două a început un schimb acid de replici, după ce Carina a insinuat că Luiza a purtat o ținută urâtă.

În culise, Luiza a mărturisit că s-a simțit deranjată pe moment, după ce Carina a primit calificativul de Bravo, ai stil.

Luiza: Ai spus că îți place cum îi stă culoarea și costumul pe ea.

Carina: Nu e așa de urât ca al tău!

Luiza: Draga mea, asta e o salopetă, nu este un costum și nu e urât deloc.

Mie îmi place, îmi stă foarte bine. Am purtat la un eveniment și toată lumea m-a lăudat, acum depinde de păreri. De la voi nu îmi pasă, de la jurați îmi pasă. Îmi susțin ideea. Ce e cu abordarea asta? Cum ai spus mi s-a părut urât.

Carina: Calmează-te. Ești foarte recalcitrantă. E mai frumos decât al tău.

Luiza: Carina a insinuat că ținuta mea e mai proastă decât a ei, deși nu asta era accentul pe care l-am pus eu.

Eu am spus că mi s-a părut că Raluca Bădulescu i-a spus că îi stă bine și i-a dat Bravo, ai stil. S-a vorbit în platou și am înțeles că nu era chiar așa. M-a deranjat pe moment, dar am înțeles ce și cum.