Carina a izbucnit în lacrimi în a 14-a ediție Bravo, ai stil 2023, după ce ținuta ei nu a primit nicio steluță din partea juraților.  Ei i-au spus tinerei că are potențial, însă accesorizarea ținutei din această seară a lăsat mult de dorit.

Alexandru Abagiu: Mie îmi dai vibe de Taylor Swift. Povestea asta de pălărie, păr lăsat liber revine. Am o prolemă cu codițele.

Este un caz în care codițele nu își au rostul.

Citește și: Carina, în lacrimi după ce ținuta ei a primit o singură stea! Concurenta e revoltată pe Andreea: „La unele nu e o problemă că nu ies din zona aia. Vine la fel îmbrăcată”

Raluca Bădulescu: Acești pantofi sunt urâți în orice context. Pălăria asta nu se poartă vara.

Maurice Munteanu: Niciodată în istorie nu accesorizăm tipul acesta de rochie din denim cu genul ăsta de pantofi. Eu aici mi-aș fi pus ciocate. Îmi uneam o traistă foarte înflorată. Simțeam nevoia de ceva flori roșii, trandafiri. Este păcat pentru că ai potențial, ai acest chip și un păr superb. Îmi pare foarte rău!

Carina a izbucnit în lacrimi după ce nu a obținut nicio steluță: „Nu pot să mă depășesc”

Imediat după ce s-a întors la locul ei, Ilinca Vandici și jurații Bravo, ai stil 2023 au observat că tânăra este supărată. Nu a mai durat mult, iar Carina a izbucnit în lacrimi. Ea le-a dezvăluit juraților că este dezamăgită de ținutele ei și că nu se poate depăși.

Cei trei jurați au consolat-o și au îndemnat-o să studieze mai multe referințe din domeniul modei, deoarece are potențial.

Ilinca Vandici: Ești supărată?

Carina: Puțin.

Raluca Bădulescu: Tu trebuie doar să te concentrezi. Acum plângi. De ce plângi? Ești supărată pe jurizarea noastră?

Carina: Nu, sunt dezamăgită de mine. Nu pot să mă depășesc, să îmi depășesc nivelul.

Raluca Bădulescu: Să știi că apreciem, pentru că ține doar de voi lucrul ăsta, trebuie doar să mai studieze referințe. Suntem abia la începutul competiției. Îți spunem sigur că poți.

Maurice Munteanu: Cetățenii vor aprecia mult mai mult o traiectorie firească, o concurentă care are capacitatea de a crește natural în ochii lor decât o concurentă care apelează la ajutor,

acest lucru este oricum interzis, oricum se află. Oamenii vor aprecia mult mai mult performanța.