Iris de la Bravo, ai stil 2023 își dorește să părăsească competiția? Concurenta a făcut dezvăluiri emoționante în ediția de marți seara, 18 aprilie 2023, a competiției. În timp ce se afla în culise, tânăra le-a povestit colegelor ei că a ajuns la capătul puterilor. Mai mult decât atât, concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a dat de înțeles că își dorește să fie trimisă acasă.

Citește și: Iris a desființat ținuta Luizei. Cele două concurente nu au fost deloc pe aceeași lungime de undă: „Mie mi se pare că nu ne mai putem bate joc de competiția asta”

Iris: Nu mai am energie, am ajuns la capătul puterilor și d-abia am început. Îmi e rușine de mine, nu știu ce caut în competiția asta.

Vă rog frumos să mă trimiteți acasă. Nimic nu e mai important în viață de cât sănătatea mea psihică și simt că competiția asta mi-o atacă din toate părțile. Nu știu dacă locul meu e aici.

Iris susține că a ajuns la capătul puterilor la Bravo, ai stil 2023: „Parcă nu îmi găsesc locul”

Confesiunile emoționante ale lui Iris au fost luate la cunoștință și de Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil 2023, care a rugat-o pe concurentă să vorbească despre ce

are pe suflet. 

Iris: Eu foarte greu ajung la capătul puterilor. Nu știu ce se întâmplă cu mine, parcă nu îmi găsesc locul. Nu mă simt în totalitate eu. Nu mi-am dat seama încă, sper să îmi dau seama.

Ilinca Vandici: Cum adică nu știi dacă locul tău este în competiție?

Iris: Am un sentiment că nu sunt cea mai bună versiune a mea în momentul ăsta și nu mă refer doar stilistic.

Poate m-am băgat în proiectul ăsta fără să fiu pregătită să îl duc. Sunt aici și o să mă comport ca atare. Voi vedea ce se va întâmpla, este uneori o atmosferă de angoasă în culise. Este vorba strict de mine cu mine.

În ochii celorlalte concurente, Iris este una dintre cele mai bune aspirante la premiul cel mare. Jasmine a dezvăluit în culise că Iris își merită locul în top 3, iar ținutele ei sunt mereu bine gândite și nu vine niciodată în competiție cu ceva simplu.

Citește și: Iris, apariție neașteptată în platoul Bravo, ai stil 2023! Maurice Munteanu: „Ești la limita costumării”

Jasmine: Iris merită să fie în top 3. Fără nicio urmă de îndoială, ea își merită locul în top 3. Are ținute bune, se vede că are cunoștințe, încearcă, nu a venit niciodată cu ceva foarte simplu. În legătură cu căderile ei nervoase, cred că așa e ea, probabil a venit foarte sigură pe ea în competiție și de fiecare dată când i se mai dă

o lovitură probabil are genul ăsta de cădere.