Iris a desființat ținuta Luizei. Luiza a pășit încrezătoare în platoul „Bravo, ai stil!” fiind convinsă că va da lovitura în cea de-a doua ediție concept din noul sezon „Bravo, ai stil!”.

Outfit-ul pe care l-a prezentat tânăra nu a fost însă pe placul colegei sale, Iris, care a luat-o la rost pe competitoarea sa.

Iris a desființat ținuta Luizei. Tânăra nu s-a abținut: „O să fiu foarte sinceră”

Luiza a sperat că piesele vestimentare pe care le-a ales vor fi apreciate, însă iată că tânăra nu a reușit să fie pe placul lui Iris, care a răbufnit și a luat-o la rost pe Luiza pentru prestația acesteia din cadrul ediției concept.

Citește și: Luiza, deranjată de comentariul lui Alexandru Abagiu! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a fost luată prin surprindere: „Ai fost rău”

Iris: „O să fiu foarte sinceră Luiza. Eu în competiția asta rareori am avut un gol în stomac, dar acum am un gol în stomac pentru că știu ce urmează la jurizare, părerea mea, sper să mă înșel. Mie mi se pare că nu ne mai putem bate joc de competiția asta. Suntem în săptămâna a doua.”

Luiza: „Dar nu ne batem joc.”

Luiza și Iris nu au ajuns la un consens: „Eu înțeleg ce ai vrut să faci tu”

Se pare că ceea ce a deranjat-o cu adevărat pe Iris este faptul că, în opinia ei, atât Luiza, cât și celelalte concurente, nu se ridică la înălțimea competiției de fashion.

Pe de altă parte, Luiza și-a apărat alegerile vestimentare și a mărturisit că a intrat în acest concurs pentru a învăța cât mai multe aspecte din domeniul modei.

Iris: „Eu înțeleg ce ai vrut să faci tu pe temă, că ai pus argintiu cu argintiu, că ai vrut să adaptezi la ceva actual, dar e foarte puțin. Lanțul ăla legat la gât pe post de colier, cureaua aia... Îmi place părul.”

Luiza: „Trebuia să luăm unele elemente, adică puteam să ne legăm de păr sau de...

Nu trebuia să venim cu toată ținuta disco.”

Iris: „Am înțeles. Eu mă simt prost că mi se pare că nu suntem niciuna, nici măcar eu, la nivelul la care ar trebui să fim.”

Citește și: Geanta Luizei a stârnit amuzamentul juraților. Maurice Munteanu nu s-a putut abține: „Nu știam că Raluca Bădulescu împrumută concurentelor genți”

Luiza: „Până la urmă am venit aici să ne dezvoltăm și să învățăm, nu e ca și cum trebuie să fim la un nivel.”

Iris: „Au fost 700 de fete la casting și noi am fost alese. Asta spune ceva. Hai să demonstrăm. Vorbesc la modul general. Poate oi fi eu mai... am alte așteptări de la mine, de la voi.”

Iris: „Am văzut-o pe Luiza cum a apărut pe poartă și mi-am dat seama că e rău. Eu oricum nu aveam aceste așteptări uriașe.”

Luiza: „A fost cam rea Iris, nu știu ce s-a întâmplat, eu cred că vorbea despre ea.”