Iris de la Bravo, ai stil 2023 continuă să îi surprindă pe jurați, dar și pe celelalte concurente. Tânăra a venit în a zecea ediție cu o ținută din latex, care a furat privirile tuturor. Concurentele au fost surprinse de alegerea făcută de Iris, însă și de evoluția de care a dat dovadă doar într-o săptămână de la începerea competiției.

Citește și: Iris, comparată cu solista Corina Chiriac! Alexandru Abagiu a rămas impresionat de transformarea ei: „Îți mulțumesc!”

Sorina: Îmi place la nebunie! Îți stă într-un mare fel. Te simți bine și se vede. Nu îmi vine să cred că ești Iris pe care am văzut-o în primele zile. Nu aș schimba nimic în această ținută.

Andreea: Îmi place ținuta. Îmi place că ai creat un efect că platforma ar fi cu totul. Îmi place și lungimea rochiei.

Iris a primit trei steluțe din partea juraților! Ce observație i-a făcut Maurice Munteanu

Iris a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților de la Bravo, ai stil 2023. Cu toate acestea, Maurice Munteanu i-a făcut aceeași observație pe care a primit-o și Beatrice. În ceastă ediție, Iris a fost la limita de a părea costumată, în locul unui styling.

Raluca Bădulescu i-a apreciat concurentei evoluția pe care a avut-o în doar o săptămână de la începerea show-lui. 

Maurice Munteanu: Se aplică ce spuneam mai devreme când vorbeam cu colega ta, Beatrice. Se poate apela la designeri, se poate merge la mall, se pot face styling-uri cu jeans și tricouri, dar să aibă firescul. Îți vine foarte bine, dar ești la limita costumării.

Citește și: Iris a izbucnit în lacrimi în platoul „Bravo, ai stil” 2023. Concurenta simte presiunea competiției: „E foarte greu”

Alexandru Abagiu: Partea de beauty e ceva ce trebuie, nu ai încărcat. Dacă nu mergeai pe ruj roșu greșeai Riscul era să nu am acel element de culoare care să mă atragă.

Raluca Bădulescu: Eu mă bucur să te cunosc foarte mult.

Nu știu ce s-a întâmplat cu tine în prima săptămână, ca un om să se prezinte așa cum te prezinți tu astăzi. Săptămâna trecută n-ai venit tu, era o hologramă sau ai venit să încerci apele, să le vezi pe fete sau a sărit Clujul pe tine, au sărit colegii.