Iris de la „Bravo, ai stil” 2023 a venit în a opta ediție a emisiunii cu o ținută care are atât accente masculine, cât și feminine. Ea a fost invitată la o nuntă în mai, a unei prietene, însă s-ar putea să nu ajungă din cauza filmărilor. Și-a pregătit ținuta pentru nuntă, însă a venit cu ea în platoul „Bravo, ai stil” 2023.

Citește și: Iris și Andreea, discuție aprinsă în platoul „Bravo, ai stil!”. Iată care a fost mărul discordiei dintre cele două concurente: „Când trebuie să ne explici nouă ținutele nu-ți mai iese la fel de bine”

Înainte de jurizare, concurenta a dezvăluit că se teme să nu fi ales o ținută care să i ducă pe jurați cu gândul la o ținută pentru competițiile sportive 

Iris: Mă cuprinde teamă. Nu simt că stăpânesc ținuta. Am o teamă, sper să nu arată ca într-o competiție sportivă.

Iris de la „Bravo, ai stil” a primit trei steluțe din partea juraților

Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu i-au oferit concurentei trei steluțe. Iris de la „Bravo, ai stil” i-a surprins pe cei trei jurați cu accesorizarea, dar și modul în care a gândit detaliile ținute. Raluca Bădulescu a mărturisit că a observat anumite calități stilistice ale concurentei odată cu această ținută.

Raluca Bădulescu: Ținuta asta are un dar de a trage atenția asupra ta.

Am descoperit niște calități pe care nu le-am descoperit până acum. Acel accesoriul auriu bine plasat. Îmi place ce ai făcut, execuția masculină și feminină, mâna ai acoperită într-un fel. A venit cu mâna pe inimă. Ai o inimă foarte generoasă, n-aș fi zis!

Iris: Vrei să îți mai arăt, Raluca?

Citește și: Iris a izbucnit în lacrimi în platoul „Bravo, ai stil” 2023. Concurenta simte presiunea competiției: „E foarte greu”

Raluca Bădulescu: Da! Dar de ce nu ai scos, dragă, inimile astea până acum?

Iris: O să le mai vezi!

Maurice Munteanu: Nu mă omor după fundă și nu îmi plac sandalele. Îți vine foarte bine în tipul ăsta de negru. Nu îmi place tipul ăsta de coc, aveți populara în sânge.

Alexandru Abagiu: Ai fi salvat situația dacă făceai un look pe laterale cu gel, lăsat drept pe spate, dar ținut. În rest, partea de față mi se pare foarte interesantă, îmi place de tine cu fața ușor transpirată, cu accent pe față.