Iris a fost prima concurentă care a deschis ediția nouă din „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8. Tânăra a venit în fața juraților cu o ținută care i-a câștigat din prima! Concurentele au fost la fel de impresionate de ținuta lui Iris, pe care o consideră cea mai bună de până acum.

Constanția: Îmi place accesorizarea pe care ai făcut-o.

E un look care ți-a ieșit și mi se pare cel mai bun al tău.

Alexandru Abagiu, despre ținuta lui Iris din această seară: „M-ai dus foarte mult către Corina Chiriac”

Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu i-au oferit concurentei trei steluțe, da rnu înainte să îi complimente ținuta. Alexandru Abagiu i-a mulțumit lui Iris, asta pentru că i-a stârnit o emoție atunci când a văzut-o și nu a putut să nu o compare cu Corina Chiriac.

Celebrul make-up artist a felicitat-o pentru modul în care a decis să și aranjeze părul, dar și pentru modul în care este machiată. Raluca Bădulesu i-a transmis concurentei că ar purta la rândul ei întreaga ținută cu care a defilat.

Citește și: Iris și Andreea, discuție aprinsă în platoul „Bravo, ai stil!”. Iată care a fost mărul discordiei dintre cele două concurente: „Când trebuie să ne explici nouă ținutele nu-ți mai iese la fel de bine”

Alexandru Abagiu: Îți priește Bravo, ai stil. Ce ai făcut în partea de sus e destul cât să ai Bravo, ai stil. Ți-l dau cu cel mai mare drag. De ce fac asta? Tipologia asta de păr și de makeup sunt superbe împreună, îmi place că te-ai jucat cu genele, cum ți-ai prins părul. Nu e foarte structurat, mai iese un fir, lucru care aduce foarte mult în prezent.

Îți mulțumesc pentru că, în inima mea, m-ai dus foarte mult către Corina Chiriac în momentul ăsta. Sunt niște reprezentații superbe cu ea, cu tipologia asta de păr, care nu au cum să nu mă pună pe linia corectă. Bravo!

Maurice Munteanu: Look-ul îmi place la nebunie. Bravo, dragă!

Raluca Bădulescu: Aș spune un lucru, pe care nu l-am spus până acum, în nicio ediție pe Kanal D2.

Aș purta sacoul ăla de nu mă întreba, look-ul în întregime! Este superb!