Iris, iritată de calificativele pe care le-a primit Luiza. Luiza a venit în fața juriului și a telespectatorilor într-o ținută casual, pentru că tânăra s-a pregătit să meargă la cumpărături.

Iată însă că, chiar dacă outfit-ul Luizei a reușit să îi aducă concurentei două steluțe, jurizarea a făcut-o pe Iris să reacționeze.

Iris, iritată de calificativele pe care le-a primit Luiza. Cei trei jurați au criticat majoritatea pieselor pe care le-a purtat concurenta

Luiza a pășit încrezătoare în fața juraților. Iată însă că Raluca Bădulescu, Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu au criticat dur anumite piese vestimentare pe care a ales să le poarte concurenta.

Raluca Bădulescu: „Sunt atât de urâți, nu vă mai cumpărați astfel de încălțări hidoase. Sunt nenorocire.”

Maurice Munteanu: „Dă acea jachetă jos, care oricum nu are legătură cu papucii.

Dacă tu la acest jeans ai fi pus această botină splendidă, în care aș dormi(n.red. a Ralucăi Bădulescu), ar fi venit superb. Cu un corset alb, zero accesorizare, cu niște ochelari albi, ca o bandă, un clutch în pietre, și înlemnea și țara. Asta e o bătaie de joc.”

Citește și: Alina, acuzată că nu și-ar fi făcut singură ținuta. Beatrice a lansat această ipoteză: „Mi se pare făcut de un stilist”

Alexandru Abagiu: „Draga mea, ce ai în urechi este de glumă.”

Chiar dacă cei trei jurați au criticat aspru ținuta Luizei, în final Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au decis să îi ofere calificative pozitive tinerei.

„Îți jur Luiza că apreciez faptul că îți susți ținutele, faptul că încerci, și finally Bravo, ai stil!”, a spus Raluca Bădulescu.

„Având în vedere că pentru Jasmine nu am dat „Bravo, ai stil!” și am spus că este basic, și în cazul tău am același comentariu și nu mă refer neapărat în partea de sus”, a fost concluzia lui Alexandru Abagiu.

„Eu aș fi de acord cu Pisica(n.red. Raluca Bădulescu) la această fază, pentru că în momentul în care am auzit-o spunând asta mi-a trezit în cap o chestiune și mi-ai dat seama că și eu gândesc același lucru.

Bravo, dragă”, a spus Maurice Munteanu.

Jurizarea Luizei i-a lăsat un gust amar lui Iris: „Nu i-a plăcut”

Faptul că Luiza a obținut două steluțe a deranjat-o pe Iris pentru că, în opinia ei, ținuta competitoarei sale a fost prea simplă. Iată însă că Raluca Bădulescu a sărit în apărarea Luizei. Jurata a precizat faptul că ținuta tinerei a fost mai bună decât a altor aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Iris: „Când mâna întinsă, care nu spune o poveste nu primește pomană. Am spus eu aoleu. Nu i-a plăcut lui Iris, că e un top alb și o pereche de jeans.”

Citește și: Iris i-a surprins pe jurații „Bravo, ai stil” 2023! Ținuta cu care a obținut trei steluțe: „Are un dar de a trage atenția”

Raluca Bădulescu: „Ce a spus Maurice mai de mult? Că cu un top alb și cu o pereche de Jeanși puteți face istorie.”

Iris: „Dar ea n-a făcut.”

Raluca Bădulescu: „A făcut mai mult decât majoritatea dintre voi. Măcar ea face ea ținutele.”