Alina, acuzată că nu și-ar fi făcut singură ținuta. Alina a ales ca în ediția concept să pună în scenă un moment de dans, la care a fost ajutată de două tinere dansatoare. Împreună, acestea au umplut scena.

Chiar dacă momentul a fost pe placul juraților și a celorlalte concurente, iată că ceea ce i-a atras atenția unei competitoare a fost ținuta Alinei.

Alina, acuzată că nu și-ar fi făcut singură ținuta. Beatrice a intrat la bănuieli, însă Alina și-a apărat outfit-ul

Pentru ținuta din cea de-a doua seară concept a noului sezon „Bravo, ai stil!”, Alina a ales o ținută colorată, care a făcut-o pe Beatrice să intre la bănuieli.

Alina și-a apărat însă ținuta și nu a ezitat să explice exact cum a reușit să o construiască.

Citește și: Alina s-a hotărât! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a pornit în căutare de genți și accesorii: „Să nu spună Maurice că i-am furat ideea”

Beatrice: „Sincer, de data asta mi se pare un styling făcut de un stilist.”

Alina: Îți garantez că nu și, dacă vrei, când mergem în culise pot să-ți arăt conversația mea cu tipa care îmi face hainele, am căutat pe Pinterest un tip de blazer, un tip de body, materialele.

Și am făcut așa: aș vrea blazer-ul ăsta, îmi plac paietele respective, topul aș vrea să fie așa.”

Beatrice: „Ok. Îmi place foarte mult.”

Chiar dacă ținuta Alinei nu i-a dat pe spate pe jurați, tânăra a obținut calificative bune

Juraților le-a plăcut momentul Alinei, însă au precizat că există anumite scăpări în ceea ce privește ținuta concurentei.

„Nu mă așteptam la chestia asta din partea ta. nu că nu ai fi o concurentă bună, dar văd pe zi ce trece cum capeți din ce în ce mai mult spirit competitiv și te montezi, ieși puțin dintr-o carapace. Bluza asta îmi amintește de tinerețea mea. Ai făcut un fel de salată. Ai ținut în această zonă disco un costum care îți vine foarte bine.(...)

M-ați înnebunit cu albastru”, a spus Raluca Bădulescu.

„Mie nu-mi place cromatica. Intenția ar fi bună, ai introdus prea multe elemente, le-ai zăpăcit. Dar repet, intenția este bună”, a completat Maurice Munteanu.

Citește și: Ținuta provocatoare a Constanției, aspru criticată de Jasmine! Cum a reacționat atunci când a văzut-o: „Dă într-o zonă vulgară”

„Fard de pleoape, bifat, și felicitări, ești singura care a mers spre albastru. Albastru e culoarea de glorie a anilor 70, deci aici ai bifat bine. Însă, îmi dă cu virgulă, pentru că povestea asta e din 80. E prea mult”, a încheiat Alexandru Abagiu.

În final, Alina a reușit să obțină 3 pe linie din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.