Carina a pus-o la zid pe Andreea. Carina și Andreea au avut anumite divergențe încă de la începutul competiției. Chiar dacă nu s-a ajuns încă la acel moment, tinerele au început deja să-și facă o idee despre competitoarele pe care le vor nominaliza spre eliminare atunci când va fi cazul.

În ceea ce o privește pe Carina, aceasta a dezvăluit că ea o va nominaliza pe Andreea, din mai multe motive.

Carina a pus-o la zid pe Andreea. Cele două concurente au avut o discuție aprinsă în platoul „Bravo, ai stil!” 2023

Carina nu s-a sfiit să îi mărturisească Andreei atât în culise, cât și în platoul emisiunii de fashion că ea este persoana pe care o va nominaliza atunci când va veni acel moment.

Andreea a reacționat și a spus că, în opinia sa, Carina nu vrea să facă această nominalizare doar din punct de vedere a stilului vestimentar.

Carina: „Andreea nu-mi place stilul tău. Ai avut de câteva ori pantaloni până la gleznă.”

Andreea: „Nu am avut pantaloni până la gleznă.”

Carina: „Ba ai avut și ți-am și zis că aș fi preferat să fie mai lungi. Dacă erau până în pământ îmi plăceau, nu-mi place cum îți alegi.”

Andreea: „Ok. O pereche de pantaloni. Altceva?”

Carina: „Când ai avut ținuta verde, compleul verde, nu mi-au plăcut încălțările și nici dresurile sau ciorapii, cum vrei să le spui tu.”

Andreea: „Și crezi că ăsta este un argument atât de solid încât să mă nominalizezi?”

Carina: „Păi dacă mie nu-mi place, ce vrei să spun altceva? Ce argumente vrei să-ți aduc?”

Citește și: Maurice Munteanu, luat prin surprindere de look-ul Constanției! Câte steluțe a primit concurenta: „Ai să râzi, dar pe mine m-ai surprins”

Andreea: „Eu nu cred că e doar asta.(...) După cum a zis și ea, e și din cauză că noi am avut anumite divergențe, anumite discuții la un moment dat.”

Carina: „Da, e și asta.”

Andreea: „Noi aici suntem la un concurs despre stil.”

Carina: „Dacă mie mi-ar plăcea cum te îmbraci nu te-aș nominaliza doar pentru faptul că am avut o ceartă, nu știu dacă pot să o numesc ceartă.”

Ținuta Carinei nu a reușit să îi impresioneze pe jurați: „A fost o dezamăgire”

Carina nu a reușit să fie o surpriză plăcută pentru jurați în cea de-a doua ediție concept a noului sezon „Bravo, ai stil!”. Tânăra concurentă a primit 1 pe linie din partea celor trei maeștrii, care au și explicat de ce au luat această decizie.

Citește și: Beatrice și-a dorit de ani întregi să participe la „Bravo, ai stil!”, însă abia în sezonul 8 a ajuns la casting. Concurenta a dezvăluit ce a oprit-o în trecut

„A fost o dezamăgire. E atât de greu, și totuși, uite dovada, atât de ușor să dezamăgești, în contextul în care ai toate atuurile.”, a spus Alexandru Abagiu.