Tensiunile continuă să crească în platoul Bravo, ai stil 2023! Carina a venit în fața juraților cu o ținută care nu a reușit să convingă, motiv pentru care a primit o singură steluță. Concurenta a încercat să își iasă din zona de confort, însă piesele vestimentare nu au fost bine alese. Ea a obținut o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu.

Citește și: Carina, mici înțepături față de Andreea. Concurenta i-a făcut o propunere competitoarei sale: „Eu sunt foarte curioasă să o văd defilând pe tocuri mai înalte”

Alexandru Abagiu: E o uniformă pe care o văd peste tot, pe stradă, la mall. Nu îmi vine să cred că o să spun asta, dar ar fi fost un look în care ar fi funcționat eyeliner.

Raluca Bădulescu: Avem o situație, Carina. Piesele nu funcționează deloc. Tot look-ul pe care l-ai alcătuit s-ar putea să funcționeze.

Maurice Munteanu: N-aș combina niciodată niște cizme maron din satin cu un hoodie din bumbac. Este o problemă de texturi și mie nu îmi place deloc nici cromatica.

Carina, în lacrimi după jurizare: „De când a început emisiunea, Andreea vine exact la fel îmbrăcată”

Carina a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi la testimoniale.

Concurenta a mărturisit că este foarte supărată că a nu a reușit să compună o ținută care să primească mai multe steluțe. Ea este revoltată că a încercat să iasă din zona ei de confort, în timp ce Andreea vine di aceeași zonă stilistică de la începutul competiției și ia în continuare mai multe steluțe.

Citește și: Carina a pus-o la zid pe Andreea. Tânăra a mărturisit că o va propune pe aceasta spre eliminare: „Nu-mi place stilul tău”

Carina: Sunt foarte supărată pentru că am gafat-o din nou. Andreea a venit cu aceeași zonă. Eu când vin cu aceeași zonă nu e bine, că sunt prea simplă, că nu e din zona mea de confort, văd că la unele nu e o problemă că nu ies din zona aia. De când a început emisiunea, Andreea vine exact la fel îmbrăcată.

La testimoniale, Andreea a mărturisit că nu se lasă afectată de cuvintele pe care Carina le spune despre ea. Mai mult decât atât, concurenta este de părere că ținuta Carinei din această seară a fost una nereușită din toate punctele de vedere.

Andreea: Câinii latră, ursul merge. Nu o consider ca o inspirație pe Carina nici din punct de vedete stilistic, nici ea ca persoană.

Nu mi-a plăcut, nici hoodie-ul ei, nici cizmele, acea geantă mi-a dat impresia că e o pernă. Nu mi-a plăcut nimic.