Iris și Carina, deranjate de comentariile negative din mediul online. De când a început sezonul 8 „Bravo, ai stil!”, telespectatorii și-au făcut o părere despre fiecare concurentă.

Astfel, fiecare aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a reușit să aibă proprii fani.

Iris și Carina, deranjate de comentariile negative din mediul online. Cele două tinere au decis să se facă mai plăcute publicului

Așa cum o mulțime de persoane le îndrăgesc pe cele 10 concurente, există și anumiți oameni care nu le plac pe tinere. Iris și Carina au fost destul de afectate de anumite comentarii care au apărut în mediul online, prin urmare au luat o decizie.

Cele două tinere au decis să își schimbe atitudinea, cu speranța că astfel vor fi mai plăcute de către telespectatori.

Iris: „Eu par cea mai rea, cea mai înțepată, această frustrată pe frumusețea voastră. Mi se pare extrem de amuzant. Să ajungă ai mei să își facă griji că vai, ce imagine ți se face. De acum, poker face. Și de acum când o să mă întrebe Ilinca voi face poker face. E cumva imposibil să nu te ajungă comentariile răutăcioase din lume. Au circulat unele comentarii că eu aș fi foarte frustrată pe colegele mele de platou, că eu sunt mică, grasă.

Citește și: Iris simte că nu are competiție la Bravo, ai stil 2023? Le-a spus-o în fața tuturor concurentelor: „Nu reprezentați pentru mine o amenințare”

Eu cel puțin, când le auzeam pe colegele mele cum comentează ținutele mi se părea că e o mâțâială, o adormeală, și mi-am dat seama că la televizor nu pare așa, pare o gingășie, o bunătate în glas.

Pe când eu, când îmi spun părerea cu subiect și predicat și destul de articulat, mi se pare că la televizor pare că tai și spânzur.”

Carina: „Mi-am dat seama că e mai bine să stai în banca ta, să nu spui ceea ce simți, ce arăți.(...) Unele persoane nu apreciază ceea ce suntem noi cu adevărat.”

Alina nu este de acord cu colegele sale. Tânăra mizează pe naturalețe: „Mai bine să fii tu așa cum ești”

Alina nu este pe aceeași lungime de undă cu Iris și Carina. Concurenta crede că cel mai bine este ca fiecare să rămână naturală, pentru că mereu vor exista persoane cărora nu le vor fi pe plac.

Citește și: Beatrice și Iris au sărit în ajutorul Sorinei după ce a fost pusă la zid, cu o zi în urmă. Antreprenoarea și-a realizat ținuta din piesele celorlalte concurente: „Nu am mințit”

„Nu sunt de acord aici. Mai bine să fii tu așa cum ești, pentru că oricum nu ai cum să rezonezi cu toată lumea. Oricât ai fi de perfectă... Dacă taci, după lumea o să te facă mută”, a spus Alina.