Beatrice și Iris au sărit în ajutorul Sorinei după ce a fost pusă la zid, cu o zi în urmă. Așa cum știu toți fanii emisiunii, ultima săptămâna a fost una extrem de tumultuoasă pentru tânăra antreprenoare. 

După ce jurații au descoperit că Sorina a copiat ținuta lui Rux și Opulență, celelalte tinere au pus-o la zid cu o zi în urmă pe aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”, însă iată că astăzi, Iris și Beatrice i-au explicat Sorinei de ce ținutele ei din ultimele zile au

stârnit asemenea reacții. 

Beatrice și Iris au sărit în ajutorul Sorinei după ce a fost pusă la zid, cu o zi în urmă. Tinerele i-au explicat Sorinei de ce au escaladat lucrurile

Cele două concurente i-au dezvăluit Sorinei de ce, după părerea lor, jurații au reacționat imediat ce au considerat că a copiat unu la unu ținuta lui Rux și Opulența.

Beatrice: „Ești foarte capabilă, nu trebuie să apelezi la nimeni.”

Sorina: „Asta-i faza, că nu am mințit. Asta mă frustrează.”

Citește și: Alina, Sorina și Beatrice au fost puse la zid! Cine le acuză că nu își arată adevărata față în competiție: „Sunt prea amabile pentru emisiunea asta”

Iris: „Eu știu. Faza e că sunt piese statement, merg foarte bine împreună și cum ți le-a trimis ea era imposibil să faci alt fel de styling. Dacă luai geanta asta, care e superbă, și o puneai în altă combinație, altfel se accepta piesa asta în emisiune. Dar tu ai vrut prea mult de o dată. Ai vrut tot. Ai avut un styling perfect cap-coadă, cu piese numai de la ea.

Și toată lumea îi analizează Instagramul ei toată ziua, de asta s-a întâmplat așa, și jurații s-au simțit luați de proști.”

Beatrice: „Înțelegeam dacă făcea asta o concurentă foarte slabă. Dar tu nu ești o concurentă slabă, nu ai nevoie de așa ceva.”

Sorina și-a compus ținuta din hainele celorlalte concurente

Pentru că a fost acuzată cu nu își realizează singură ținutele, Sorina a vrut să demonstreze că este capabilă să realizeze outfit-uri demne de „Bravo, ai stil!”.

Astfel, tânăra nu a stat mult pe gânduri și le-a cerut celorlalte fete să îi împrumute câteva piese vestimentare, iar tinerele i-au făcut pe plac.

Sorina: „Carina mi-a dat cojocul, jeanșii mi i-a dat Iris, ochelarii de asemenea, ciocatele sunt ale Luizei, iar geanta a Andreei.”

Citește și: Iris, iritată de calificativele pe care le-a primit Luiza. Tânăra a răbufnit: „E un top alb și o pereche de jeans”

Ilinca Vandici: „Te așteptai să fie săritoare fetele?”

Sorina: „Da, sincer. Întotdeauna sunt. Nu cred că a existat vreo una dintre concurente care să apeleze la alta și cumva să fie ignorată. Nu. Am sărit majoritatea.(...) Ele au văzut că m-am chinuit să îmi fac ținutele trecute și au încredere în potențialul meu.”