În ediția 14 Bravo, ai stil 2023, Beatrice a venit în platou cu o ținută special gândită pentru a participa la o întâlnire cu o trupă rock. Concurenta le-a spus tuturor povestea ei și unde a decis să meargă purtând această ținută.

Beatrice: Merg să îmi fac treaba de soră mai mare. Sunt singură la părinți, dar am trei verișori care îmi sunt ca frații.

Unul dintre ei urmează să își întemeieze o trupă și mi-a zis să vin, mi-a cerut ajutorul. Merg la o cină cu viitorii colegi, să îi cunosc.

Citește și: Alina, Sorina și Beatrice au fost puse la zid! Cine le acuză că nu își arată adevărata față în competiție: „Sunt prea amabile pentru emisiunea asta”

După ce a fost nominalizată să își spună părerea despre ținuta lui Beatrice, Iris i-a mărturisit colegei sale că nu îi place materialul jachetei pe care o poartă, deoarece pare

unul ieftin. Beatrice și-a apărat ținuta, însă argumentul pe care l-a dat i-a acaparat atenția juratului Maurice Munteanu.

Iris: Îmi place cum îți vine acest sabot. Nu mă dau foarte în vânt după jachetă, blazer, ce o fi. Materialul mi se pare ușor ieftin.

Beatrice: Este o tafta fâșoasă. Nu e cel mai schimb material, dar nu este nici un material ieftin.

Maurice Munteanu, după ce a auzit explicația lui Beatrice: „Eu n-am văzut până acum în 20 de ani de carieră”

Maurice Munteanu a intervenit imediat după ce a auzit discuția dintre cele două concurente. Juratul i-a spus lui Beatrice că explicația ei nu a fost una corectă, în contextul în care taftaua, materialul din care jacheta este făcută, are întotdeauna un aspect fâșos.

El le-a explicat tuturor concurentelor că trebuie să explice termenii pe care îi folosesc, pentru a îi face pe cei de acasă să înțeleagă.

Maurice Munteanu: Se uită oamenii ăștia la noi și de ce îi mințim? Vor și ei să învețe termeni. Care este diferența dintre o tafta și o tafta nefâșoasă? Există și o tafta cu aspect nefâșos? Răspunsul este nu. Este o tafta, cu densitatea materialului mai mică, mai mare.

Taftaua are un aspect fâșos.

Beatrice: Asta chiar e o tafta fâșoasă.

Maurice Munteanu: Taftaua are acest aspect lucios și fâșos. Eu n-am văzut până acum în 20 de ani de carieră. Nu ne contrazicem, dar suntem la televizor, avem o responsabilitate. În momentul în care ne iese ceva pe gură trebuie să înțelegem că sunt niște oameni care se uită la noi și trebuie să înțeleagă niște informații.

Se presupune că devenim pentru cetățeni niște repere și niște modele.

Beatrice: Tehnic eu așa le deosebesc.