Zi cu noroc pentru Beatrice! La câteva zile după ce Alina a menționat că și-ar fi dorit să o vadă pe Beatrice în ținute mai „purtabile”, care nu înclină atât de mult spre outfit-uri experimentale Beatrice s-a conformat. 

Iată că această decizie a fost în folosul ei, pentru că tânăra a reușit să obțină calificative pozitive din partea juraților.

Zi cu noroc pentru Beatrice! Concurenta s-a pregătit de o ieșire în oraș alături de Alina

Alina a fost plăcut surprinsă de ținuta pe care a adoptat-o Beatrice, însă iată că aceasta i-a spus verde în față lui Beatrice că ar trebui să revină la stilul care a consacrat-o pentru ca, mai în glumă, mai în serios, să mai existe subiecte de discuție.

Citește și: Sorina a plecat la New York să-și lanseze noua colecție de haine. Până să ajungă la destinație, concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a reușit să obțină trei steluțe

Beatrice: „Alina a vrut să mă vadă mai cumințică. Dacă a zis, am venit. Am și invitat-o deja pe Alina la o cină, să mă cunoască, să zică și de mine că nu sunt falsă, că sunt reală.”

Alina: „Câtă drăgălășenie în platou. Eu zic să te întorci înapoi la ținutele tale experimentale, că îți vedeau mai bine. Îmi place cum îmi vine, îi place tot, și atunci ca să avem subiecte în continuare, mai bine te întorci la ținutele experimentale.”

Beatrice a primit trei steluțe din partea juraților

Beatrice  a reușit să fie pe placul juraților. Chiar dacă tânăra nu a fost extrem de mulțumită de ținuta pe care a propus-o și care, așa cum ea a mărturisit, a fost realizată în mult mai puțin timp decât piesele nonconformiste pe care le prezintă de obicei, iată că acest outfit a fost pe placul juraților.

„Iar am un compleu cu un print care merge în partea sus, și în partea de jos. Îmi place zona feței, la zona părului mi-ar fi plăcut să folosești un produs antistatic. Geanta este oribilă”, a spus Alexandru Abagiu.

Citește și: Maurice Munteanu a avertizat-o pe Beatrice: „Să nu te înhăitezi cu golancele”. Juratul de la „Bravo, ai stil” 2023 a rămas impresionat de concurentă

„De ce lănțicile de la gât intră într-un conflict violent cu lanțul de la poșetă. Costumul nu e urât, trebuie să mai lucrăm puțin la defilare. Ai luat-o la pasul voinicului”, a completat Maurice Munteanu.

„Te-ai îmbrăcat în om, față de ținutele de săptămâna trecută. Îți stă bine”, a concluzionat Raluca Bădulescu. 

În final, Beatrice a obținut trei steluțe din partea juraților, care au avut mai mult cuvinte de laudă la adresa ținutei concurentei.