Sorina de la Bravo, ai stil 2023 a fost pusă la zid de jurații și concurentele emisiunii, după ce a venit în competiție cu o ținută pe care a purtat-o și Rux și Opulență. Drept dovadă stau fotografiile postate de Rux și Opulență pe pagina ei de Instagram, în care se poate observa aceeași ținută purtată de Sorina la Bravo, ai stil 2023.

Citește și: Ce se întâmplă cu Sorina de la Bravo, ai stil 2023, după ce a copiat ținuta lui Ruxi Opulență! Ilinca Vandici a făcut anunțul: „Se pedepsește cu eliminarea pe loc”

Sorina a dezvăluit că a primit mai multe haine împrumut de la Ruxi, însă modul cum a aranjat piesele îi aparține, motiv pentru care nu a știut că aceeași combinație stilistică a făcut-o și Ruxi.

Ruxi și Opulență, prima reacție după ce Sorina s-a prezentat cu hainele ei la Bravo, ai stil 2023: „Te susțin! Continuă să evoluezi!”

Ruxi și Opulență a postat primul mesaj pe pagina ei de Instagram, după izbucnirea scandalului în emisiunea Bravo, ai stil 2023.

Sorina a fost acuzată de jurați, dar și de concurente, că între ea și Ruxi există o colaborare de client-stilist. Chiar dacă nu a negat sau afirmat aceste acuzații, Ruxi și Opulență a postat un mesaj de susținere pentru Sorina.

Citește și: Sorina de la Bravo, ai stil 2023, față în față cu dovezile! A venit din nou în platou cu o ținută de la Rux și Opulență: „Mi-a dat o valiză cu haine”

Câștigătoarea sezonului 7 a mărturisit că nu ar fi reușit să învingă dacă nu primea ajutor, motiv pentru care vrea să îi mai trimită haine Sorinei. Ruxi și Opulență a felicitat-o pe Sorina pentru că își dorește să evolueze și o susține în continuare.

„Sorina! Te susțin! Continuă să evoluezi! Din greșeli ies cele mai bune lucruri! Emisiunea asta e despre rezistență psihică! Ai nevoie de mulți nervi! O să port și eu combinația asta că arată bombă.

Merci!

Eu anul trecut fără fetele care mi-au dat valiza de haine nu reușeam! Îți mai trimit câteva valize, vezi tu ce-ți alegi! Măcar tu încerci să evoluezi! Hai că ai făcut sezonul ăsta să nu mai fie boring! Ți-ai demonstrat talentul că poți! #jesuissorina, că văd că e dramă mare! Capul sus!”, este mesajul postat de Ruxi la secțiunea de stories de pe Instagram.

Sorina de la Bravo, ai stil 2023 a fost la un pas de eliminare

Deoarece a încălcat regulamentul competiției, Sorina a fost la un pas de eliminare. Ilinca Vandici i-a transmis concurentei că i se va mai acorda o șansă, însă este prima și ultima din emisiune. În schimb, fapta nu poate fi trecută cu vederea, motiv pentru care toate stelele adunate de Sorina în ultima săptămână au fost anulate și a ajuns pe antepenultimul loc în clasament.

Sorina a dezvăluit la testimoniale că este nemulțumită de acest verdict, în contextul în care a muncit pe cont propriu pentru fiecare ținută.

„Începând din secunda asta, eu nu o să mai fac nicio ținută pentru această emisiune. O să mă prezint fix aiurea, pentru că nu mi se pare normal pentru toată munca pe care am depus-o să mă arunce pe penultimul loc în clasament. Nu o să mai fac nimic. Îmi susțin în continuare și față de voi și față de telespectatori că hainele pe care le-am prezentat în emisiune sunt împrumutate de la Rux, cu care am realizat styling și m-am prezentat aici. Nu mi-aș permite niciodată să îmi iau stilist pentru că nu aș avea nevoie și cu asta cred că am spus tot”, a declarat Sorina de la Bravo, ai stil 2023.