Sorina este protagonista unui adevărat scandal la Bravo, ai stil 2023! Concurenta a fost criticată dur de concurente, dar și de jurați, după ce s-a aflat că toate piesele purtate de ea într-o ediție trecută sunt ale lui Rux și Opulență, câștigătoarea sezonului 7. În culisele emisiunii, Sorina a dezvăluit că a împrumutat mai multe haine de la Ruxi, pe care i le-a trimis într-o valiză, însă styling-ul îi aparține.

Ilinca Vandici: S-a viralizat o fotografie în culise astăzi.

Sorina: De la Ruxi am și împrumutat hainele, am și menționat în emisiune.

Citește și: Sorina, acuzată că nu își face singură ținutele! Raluca Bădulescu este convinsă că în spatele outfit-urilor se află Rux și Opulență: „Ținuta este făcută de ea”

Luiza: Trebuia să zici că toate produsele sunt de la Ruxi. Nu ai spus asta. Ai spus că ai cizmele, geanta și ochelarii.

Sorina: Ruxi mi-a dat o valiză cu haine, eu mi-am făcut styling-ul. Era de la sine înțeles că acea rochie se potrivește clar cu cizmele. Mai am articole de la Ruxi, cum am și alte articole de la alți designeri, pe care o să le port.

Am purtat-o amândouă, asta nu înseamnă că Ruxi mi-a făcut styling-ul. Nu lucrez cu ea, am împrumutat haine de la ea.

Sorina a venit din nou îmbrăcată cu haine de la Rux și Opulență: „Adevărul se știe”

În fața colegelor sale, Sorina a dezvăluit că Ruxi poate confirma faptul că nu colaborează și doar i-a împrumutat mai multe haine.

În ediția de miercuri seara, 19 aprilie 2023, concurenta a dezvăluit că a venit din nou cu piese împrumutate de la Ruxi.

Sorina: Putem vorbi cu Ruxi, ea poate confirma acest lucru. Este un styling făcut de mine.

Iris: Dacă sunteți prietene eu aș fi procedat așa, i-aș fi scris.

Sorina: Adevărul se știe, îl poate confirma și ea.

Eu i-am cerut diferite piese vestimentare. I-am spus să îmi dea o rochie mișto, ea mi-a dat mai multe rochii. Acum port jacheta lui Ruxi, geanta și salopeta.

Sorina i-a înfuriat pe jurații Bravo, ai stil 2023! Maurice Munteanu: „Nu că minți cu absolut nimic, minți cu tot”

Cei trei jurați de la Bravo, ai stil 2023 au criticat-o dur pe Sorina.

Concurenta nu a primit nicio steluță în această ediție și a fost acuzată că minte și încearcă să sfideze juriul. 

Raluca Bădulescu: Nu am ce să comentez. Dacă tu ai fi avut o relație de prietenie cu ea, ea nu ți-ar fi împrumutat vreodată aceste piese. Între voi două este o colaborare strict bazată pe relația client-stilist. Ceea ce porți astăzi aparține lui Rux și Opulență. Nu am ce să jurizez.

Sorina: Ea mi-a spus că în general nu împrumută hainele, dar pe mine mă apreciază. Îmi apreciază stilul și grija pe care o am asupra hainelor.

Raluca Bădulescu: Rux și Opulență ți-a spus ție că îți apreciază stilul?

Sorina: Îmi apreciază grija pe care o am asupra hainelor și știe ce grijă am cu ele.

Maurice Munteanu: Pe mine această abilitate incredibilă de a te uita în ochii noștri și de a minți mă sperie. 

Alexandru Abagiu: Te cred că au venit într-o valiză, dar au venit într-o pungă toate, puse împreună.

Citește și: Alina, Sorina și Beatrice au fost puse la zid! Cine le acuză că nu își arată adevărata față în competiție: „Sunt prea amabile pentru emisiunea asta”

Raluca Bădulescu i-a spus concurentei că a încercat să sfideze din nou juriul și celelalte concurente, asta deoarece a venit din nou îmbrăcată cu piesele lui Ruxi. În a 14-a ediție Bravo, ai stil 2023, Sorina a venit cu jacheta, salopeta și geanta lui Ruxi. 

Maurice Munteanu: Eu sunt o persoană extrem de permisivă până când se ajunge la minciună, furt sau orice formă de înșelătorie, pentru că așa am fost educat. Eu sunt produsul acestei educații. Tot ce am făcut în viață și am câștigat a fost bazat pe muncă grea, pe cultură și pe carte. Asta e o competiție și nu e corect față de restul concurentelor și față de cei care votează. Nu că am ce să jurizez, eu nu mai cred o secundă din acest moment ceea ce spui. Nu doar că nu ai stil, dar mai și minți. Mă sperie această capacitate de a minți cu seninătate. 

Raluca Bădulescu: După ce s-a dovedit că ținuta ta este făcută de Rux, tu astăzi ne-ai sfidat și ai venit cu o ținută alcătuită în totalitate din piesele care îi aparțin lui Ruxi. Atât tupeu să ai, Sorina!

Sorina: Eu am alcătuit styling-ul meu! Nu mi se pare corect.

Raluca Bădulescu: Ție nu ți se pare corect? Colegele tale ar trebui în secunda asta să te scoată afară pe ușa studioului. Tu chiar ții tupeul ăsta cu noi la maxim. Mie îmi crește tensiunea pe bune. În niciunul dintre cele opt sezoane nu s-a întâmplat chestia asta. Au mai fost multe concurente care au umblat cu stiliști, dar nu s-a mai întâmplat până acum cu poze dovedit.