Alina a deschis ediția de astăzi „Bravo, ai stil!”. Tânăra a pornit spre grădinița la care învață fetița ei, pentru că ar fi recurs la un gest nepotrivit din cauza geloziei. Aceasta a fost povestea concurentei, care a deschis ediția din 20 aprilie a competiției de modă.

Alina a deschis ediția de astăzi „Bravo, ai stil!”.  Concurenta a fost pe placul celor trei jurați

Chiar dacă a fost puțin emoționată, pentru că Alina a pășit prima în fața juraților în ediția din data de 20 aprilie a celei mai iubite emisiunii de modă, iată că totul a fost spre bine. Tânăra a reușit să fie pe placul lui Alexandru Abagiu, a lui Maurice Munteanu și a Ralucăi Bădulescu și a obținut trei steluțe.

Mai mult decât atât, tânăra a primit complimente din partea lui Alexandru Abagiu, care a apreciat foarte tare modul în care aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a ales

să se machieze și, astfel, să își pună în valoare calitățile. 

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu nu a fost foarte impresionată de modul în care Alina a accesorizat ținuta.

Alexandru Abagiu: „Îmi place ce ai făcut Alina. Îmi place partea de beauty, pentru că radiezi. De fiecare dată când îți prinzi părul în felul ăsta este foarte important la felul în care îți aplici fardul de obraz, iar tu știi treaba asta.”

Citește și: Sorina, acuzată că nu își face singură ținutele! Raluca Bădulescu este convinsă că în spatele outfit-urilor se află Rux și Opulență: „Ținuta este făcută de ea”

Raluca Bădulescu: „E o ținută dezirabilă. Intervin niște mici chestiuni pe care nu le voi taxa însă, pentru că voi încercați să accesorizați. Perlele nu au nicio legătură cu cureaua.

Geanta nu e vreo lumină, e o geantă civilizată.”

Maurice Munteanu: „Aveți foarte mare grijă la ținutele care includ cămăși de genul acesta. Dacă vreau să o duc în direcția mai croazieră, ea poate sta așa, dacă vreau să o duc într-o ținută mai elegantă, e nevoie de mai multă structură.”