Luiza și Alina au fost protagonistele unui moment acid în a 14-a ediție Bravo, ai stil 2023. Luiza s-a prezentat în emisiune cu o ținută plină de culoare, dar care nu a fost deloc pe placul Alinei.

Luiza: O să merg la ziua unui prieten în Saint Tropez. Am ales o ținută colorată, vreau să aduc vara mai devreme. Încă mă gândesc, încă probez.

Citește și: Luiza i-a dezamăgit pe jurați! Ce a ales să poarte concurenta de la Bravo, ai stil 2023: „Te îmbătrânește”

Atunci când a fost nominalizată să comenteze ținuta colegei sale, Alina a început să râdă. Tânăra a mărturisit că nu își dorea să fie numită deoarece nu are nimic pozitiv de spus despre ținută. Între Alina și Luiza de la Bravo, ai stil 2023 a început un schimb de replici dur.

Alina: Speram să nu fiu pusă să comentez.

Iris: Mi-a spus înainte: „Doamne ferește să nu mă pună pe mine Ilinca”.

Alina: Mie îmi plac seturile, compleurile, genul acesta de corset, dar la ținuta ei nu îmi place nimic. Mi se pare ceva ieftin din toate punctele de vedere.

Nu contest valoarea.

Luiza: Nu e nimic ieftin. Geaca e brodată manual. Sunt prea înaltă, greu să găsesc. Mie îmi place cum vine pe corp.

Alina: Nu contest ce spui tu, dar pe mine mă deranjează foarte tare vizual. Aștept jurizarea să văd cu ce rămâi pe tine.

Luiza: Nu o să mă dezbrac.

Ce au spus jurații despre ținuta Luizei de la Bravo, ai stil 2023

Luiza a reușit să obțină o singură steluță, din partea lui Alexandru Abagiu. Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au fost dezamăgiți de accesorizarea făcută de concurentă.

Citește și: Alina, Sorina și Beatrice au fost puse la zid! Cine le acuză că nu își arată adevărata față în competiție: „Sunt prea amabile pentru emisiunea asta”

Maurice Munteanu: Ai un corp superb, dar nu jurizăm corpul. Te pune în valoare, pentru că trupul e splendid. Aplaudăm și mai tare dacă styling-ul este reușit, ăsta nu e un styling. Accesoriile sunt alese nepotrivit, sandalele la fel, geanta este foarte urâtă, nu se potrivește cu această jachetă.

Raluca Bădulescu: Voi trebuie să vă gândiți foarte atent când vă alegeți ținuta.

Tu faci deosebirea între un imprimeu boho și un imprimeu rock, din cristale sau aveți impresia că orice cristal trântit e același lucru? Sunt niște zone vestimentare foarte diferite. Cu jacheta oți să faci ceva.

Alexandru Abagiu: Mi se pare că te-ai pus bine în valoare. Îmi place povestea de culoare la nivelul feței. Un lucru vreau să îți aduc la cunoștință. E foarte important când te propui într-un context de soare, de distracție, este foarte important să vă asortați culoarea cu povestea voastră. Vreau să văd puțin glow, vreau să văd puțin bronz.