În ediția de marți seara de la Bravo, ai stil 2023, 18 aprilie 2023, Luiza a venit îmbrăcată cu o ținută în care își dorește să își achiziționeze o mașină. Povestea concurentei se bazează pe o faptă reală, după ce a realizat că se descurcă foarte greu în București fără o mașină.

Citește și: Luiza, deranjată de comentariul lui Alexandru Abagiu! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a fost luată prin surprindere: „Ai fost rău”

Luiza: Merg să vizitez un loc, o reprezentanță, vreau să îmi cumpăr o mașină fiindcă m-am săturat să tot merg cu metroul, cu autobuzul.

Jurații au fost dezamăgiți de ținuta aleasă de Luiza: „Un tip de estetică a unei angajate la stat”

Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu nu i-au dat Luizei nicio steluță în această seară.

Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a ales să poarte un costum format din trei piese de aceeași culoare, însă care nu i-a impresionat deloc pe cei trei jurați. Alexandru Abagiu a comparat look-ul tinerei cu unul al unei însoțitoare de zbor.

Citește și: Luiza nu iese în evidență în ochii celorlalte concurente de la „Bravo, ai stil” 2023! Ce a putut spune Alina în culise: „Este inexistentă”

Maurice Munteanu: Ai dus telespectatorii la Paris, doar că i-ai dus la Paris după Revoluție. Costumul n-ar fi neapărat cel mai urât. Am spus că se poate face o ținută coerentă în lipsa bijuteriilor, dar asta înseamnă că ea trebuie să fie susținută de ceva. Nu prea a ieșit. Se combină într-un mod destul de nefericit. Un tip de estetică a unei angajate la stat, nu că ar fi ceva neapărat rău în asta.

Raluca Bădulescu: Te-ai dus frumos la mall, ai văzut tu costumul ăsta, ce ți-a plăcut ție la el nu știu. Nu e urât costumul, sacoul nu are nicio structură. Puteai să porți altfel, să porți doar sacoul și pantalonii. Ți-ai prins părul ca lumea.

Alexandru Abagiu: Are ceva de stewardesa, de șefă de cabină.

Sunt niște doamne venerabile și fac referire la chestia asta pentru că mi se pare că te îmbătrânește. E un look care nu funcționează pe o fată frumoasă și tânără ca tine. Pe partea de beauty mergem iar într-o zonă foarte safe.