Jurații nu au mai rezistat și s-au ridicat de la masă la momentul lui Beatrice! Concurenta a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” împreună cu o solistă.

Prestația cântăreței i-a încântat foarte tare pe jurați, care nu s-au abținut și au făcut un adevărat show în fața camerelor de filmat.

Jurații nu au mai rezistat și s-au ridicat de la masă la momentul lui Beatrice! Raluca Bădulescu nu a fost mulțumită de prestația concurentei: „Zero barat”

În a doua ediție concept din sezonul cu numărul 8, „Bravo, ai stil!” Beatrice a ales să facă un moment spectaculos, așa că a adus o tânără solistă în platou, pentru a-i încânta pe toți cei prezenți cu muzica sa.

Chiar dacă jurații au apreciat momentul, Raluca Bădulescu nu a fost mulțumită de faptul că tânăra concurentă nu a fost mai dezinvoltă, așa că s-a ridicat împreună cu ceilalți colegi ai ei de la masa juriului.

Citește și: Replici dure între Beatrice și Alina! Care a fost mărul discordiei dintre cele două concurente: „Ești frustrată că nu ești pe locul unu”

„Beatrice vine cu cântăreața după ea, cu voce mișto, îmbrăcată în pene roz. Păi trebuie să te tăvălești pe scenă, să trăiești momentul, să te bucuri de fiecare secundă, așa cum ne-am bucurat noi, și suntem la sezonul 8.

Doamne Dumnezeule, că au 20 de ani. Viață în ele, zero barat”, a spus Raluca Bădulescu.

Beatrice i-a impresionat pe jurați cu ținuta sa: „Parcă te-a prins revoluția”

În ceea ce privește ținuta lui Beatrice, chiar dacă în opinia juraților aceasta a avut anumite scăpări, iată că în final piesele vestimentare pe care le-a ales i-au adus calificative destul de mari aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

„Prima concurentă din această seară care a adus o schimbare în platou. Trench-ul ăsta care este nelipsit din vremurile actuale. O rochie de pene văzută, para văzută, îmi place culoarea. Ai asortat acea centură trench-ului. Ciorapii sunt bine aleși. Nu mă duci neapărat cu gândul la perioada disco, însă mă duci cu gândul la un glob din discotecă.”, a spus Raluca Bădulescu.

„Mie îmi place că această coafură îți dă așa o importănțeală. Deci tu cobori două etaje la Tănțica, să-ți ia mustața. Parcă te-a prins revoluția și ai plecat așa pe tanc. Te prind și minerii îmbrăcată așa. Trench-ul nu e cel mai rău, pantofii sunt siniștrii, aruncă-i.”, a completat Maurice Munteanu.

„Să nu uităm, suntem la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Mă aștept ca fetele când primesc temele să își facă research-ul.”

, a spus Alexandru Abagiu.