Alina, în lacrimi după jurizare! În cea de-a 12-a ediție a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!” Alina s-a aranjat și a pășit încrezătoare în platoul emisiunii de fashion.

Tânăra a decis că ținuta pe care o poartă este potrivită pentru a pleca în țări străine cu prietenele, ceea ce nu l-a încântat deloc pe Maurice Munteanu.

Alina, în lacrimi după jurizare! Povestea tinerei nu a fost deloc pe placul lui Maurice Munteanu

Alina nu a stat mult pe gânduri și le-a povestit tuturor că a achiziționat câteva bilete de avion și a plecat alături de prietenele ei la Milano.

Povestea nu a fost însă deloc pe placul lui Maurice Munteanu, care a răbufnit și a luat-o la rost pe aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

În același timp, juratul a lansat și un avertisment către celelalte competitoare.

Citește și: Ținuta cu care Alina a obținut trei steluțe la „Bravo, ai stil” 2023! Maurice Munteanu: „Are ceva nostalgic, mă duce înapoi în timp”

„Cam de câte secole, milenii, aveți nevoie pentru a face realmente o poveste. A trecut o săptămână, au trecut două, au trecut trei.

„Unde mergi, Constanția?”/„La New York, mă întâlnesc cu o prietenă.”/„Unde mergi Alina?”/„Cu două prietene la Milano”. Dacă mai aud vreo locație care să implice Londra, Paris... Dacă spui că pleci la Milano, ori îmi vi vitrină, ori stați la Călărași. Nici de Sibiu nu ești. Dor Mărunt.”, a spus Maurice Munteanu.

Alina nu se aștepta la calificativele pe care le-a primit din partea juraților: „Deci chiar nu mai știu ce să zic”

Cu mari emoții, după ce a fost luată la rost de Maurice Munteanu, tânără a venit în fața celor trei jurați pentru a afla părerea acestora despre ținută.

Chiar dacă nu avea mari speranțe că îi va impresiona, iată că Alina a obținut trei steluțe, ceea ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi de fericire, dar și de uimire.

„Mie mi-a plăcut foarte mult alegerea ta muzicală.

Legat de look-ul tău, mi se pare interesant că ai optat pentru un no make-up look. Nu e nimic accentuat, fiind destul de neutră fața. Nu sunt foarte sigur despre felul în care stă tricoul aici. Dar apreciez că nu ai suflecat mânecile”, a spus Alexandru Abagiu.

„Din punctul meu de vedere, este o evoluție. Eu nu știu dacă tu, în viața reală, la salon sau unde te duci cu prietenii, dacă o să te îmbraci așa.

Te sfătuiesc să o faci. Îți vine bine. Nu că ai fă bătrână, că nu sunt eu în măsură să spun chestia asta, dar îți dă un aer copilăros, foarte fresh”, a completat Raluca Bădulescu.

Citește și: Alina și-a deschis sufletul la „Bravo, ai stil” 2023! Jurații au fost emoționați de povestea concurentei: „Și eu făceam atacuri de panică ani de zile, ajungeam la urgență”

„Alina, alea nu-s accesorii. Fii atentă, că sunt cu ochii pe tine”, a încheiat Maurice Munteanu.

„Deci chiar nu mai știu ce să zic, nu mă așteptam la asta”, a spus tânăra concurentă, uimită de calificativele pe care le-a primit.