În ediția 14 Bravo, ai stil 2023, Iris le-a spus direct concurentelor ce părere are despre ele și parcursul în emisiune. Ilinca Vandici rugat-o pe tânără să detalieze declarațiile pe care le-a făcut recent în culise. Ea a dezvăluit că nu se simte amenințată de niciuna dintre colegele ei. 

Ilinca Vandici: Aș vrea să te întreb ceva. Ai spus la un moment dat: „Nu putem să ne batem joc de această competiție”.

Citește și: Iris a dezvăluit că nu face față competiției! Mesajul concurentei a luat-o prin surprindere pe Ilinca Vandici: „Vă rog frumos să mă trimiteți acasă”

Iris: Nu am afirmat că cineva își bate joc. Nu cred că vreuna dintre concurente nu își dorește să fie aici. Cred că multe dintre noi nu avem abilități stilistice de nivelul acestei competiții: Luiza, Constanția, Milena, Carina.

Fiecare e capabil să facă ce poate să facă. Dacă aș avea zvâcul de competiție m-ar interesa să fac mai mult. E altfel când simți că cineva îți stă în ceafă și poate să îți ia locul.

Luiza: N-am venit aici fiind stiliste. Am venit aici să ne dezvoltăm și să învățăm.

Iris: Carina a mers pe safe, dacă o întrebi, cred că îți și spune asta.

Luiza de exemplu a riscat, Constanția a riscat și ea.

Carina: Bravo, ai stil ar trebui să fie despre fete care nu au școală în acest domeniu. Ele pleacă din start pe o poziție avantajoasă. Noi nu știm nimic, ne îmbrăcăm cum simțim.

Iris: Nu reprezentați pentru mine o amenințare în momentul ăsta. Există o luptă mai mult sau mai puțin strânsă între mine, Jasmine, Alina, Andreea și Sorina.

Se trage un pic linie și se împarte această pătură Bravo, ai stil în două.

Iris și-a spus părerea despre concurentele de la Bravo, ai stil 2023: „N-am prea început în forță”

Iris a mărturisit că fetele care au cel mai mare potențial în competiție sunt Jasmine, Andreea, Alina și Sorina, aspect care se poate observa și în topul clasamentului.

Iris a mai dezvăluit și care sunt concurentele care ar putea face mai multe în competiție. 

Iris: Mi se pare că n-am început prea în forță.

Ilinca Vandici: Ai spus așa: „Am intrat în a treia săptămână de concurs și sunt concurente care nu au abilitățile necesare”.

Iris: Am fost întrebată pe cine văd ca pe o amenințare sau cine mi se pare că are un potențial.

Ar fi mai ușor să zic cine are, decât cine nu are, am spus: Jasmine, Andreea, Alina și Sorina, iar Beatrice era la mijloc. Constanția are momente, dar le consider deocamdată accidente. Mi-a plăcut de ea în prima săptămână, m-am gândit că este o concurentă puternică bună. Mi-a cerut de foarte multe ori sfaturi.