Ținuta Carinei a fost pe placul juraților. Carina a ales o ținută care a atras atenția celorlalte concurente.

Tânăra a purtat o fustă argintie, cu o geantă în aceeași culoare, un tricou alb și mănuși negre, care au devenit piesa de rezistență a ținutei.

Ținuta Carinei a fost pe placul juraților. Nici celelalte concurente nu au avut prea multe de obiectat: „Aș fi pus niște cizme negre”

La rugămintea Ilincăi Vandici, Sorina și Andreea și-au exprimat părerea cu privire la ținuta Carinei. Chiar dacă acestea au fost încântate în mare parte de outfit, concurentele au subliniat însă că ar fi ales o pereche diferită de încălțăminte.

Citește și: Carina, în lacrimi la Bravo, ai stil 2023! Concurenta nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns: „Sunt dezamăgită de mine”

Sorina: „Îmi place fusta ta. Aș fi schimbat încălțămintea. Îmi place cum ți-ai prins părul, zona de make-up.”

Andreea: „Îți stă bine, dar e un look pe care îl tot văd pe Instagram în ultimul timp. Aș fi pus niște cizme negre, mulate pe picior.”

Carina a primit trei steluțe din partea juraților

Carina a reușit să fie pe placul celor trei jurați, care au fost plăcut surprinși de modul în care concurenta a ales să se îmbrace.

Maurice Munteanu: „Carina, genul acela de ciorap nu trebuie să existe în garderoba nimănui. Fie este tălpică, genul acela de ciorap care nu se vede deloc, fie alegem ciorap cu o dimensiune normală.

Îmi place combinația dintre tricou, mănuși și faptul că ai ales o geantă argintie oglindă.”

Raluca Bădulescu: „În această epocă, în aceste zile, dacă nu apărea în platou un T-shirt cu o pereche de mănuși, era nenorocire. Îmi place foarte mult, inclusiv faptul că te-ai gândit să ai gulerul acela mai lat. Este bună alegerea încălțămintei sport.”

Citește și: Iris simte că nu are competiție la Bravo, ai stil 2023? Le-a spus-o în fața tuturor concurentelor: „Nu reprezentați pentru mine o amenințare”

Alexandru Abagiu:  „Mie îmi dai un vibe de anii 90 cu tipologia asta de cromatică și mi-ar fi plăcut să abordezi asta și la nivelul părului. Era un moment să încerci o cărare în zigzag.”  

În final, ținuta Carinei i-a adus concurentei numărul maxim posibil de steluțe, spre marea încântare a aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.