Andreea, pusă la zid de Carina și Iris! De la începutul emisiunii, între Carina și Andreea au apărut mici înțepături.

Iată că acestea au continuat și în ediția din 24 aprilie a celei mai iubite emisiunii de fashion din țara noastră.

Andreea, pusă la zid de Carina și Iris! Carina a comparat-o pe Andreea cu o asistentă medicală: „Pari de la spitalul de pediatrie”

Andreea a ales să poarte o ținută albă, compusă din pantofi sport, o cămașă și pantaloni albi, pe care i-a pictat chiar ea. Chiar dacă tânăra concurentă a depus efort în realizarea outfit-ului, iată că acesta nu a fost deloc pe placul Carinei, care nu s-a abținut deloc și i-a spus verde în față competitoarei sale ce crede despre alegerea sa vestimentară.

Citește și: Carina, în lacrimi după ce ținuta ei a primit o singură stea! Concurenta e revoltată pe Andreea: „La unele nu e o problemă că nu ies din zona aia. Vine la fel îmbrăcată”

Carina: „Îmi dă un vibe de spitalul de copii. Pare asistentă.”

Andreea: „Sunt viitor medic chiar.”

Carina: „Te-ai potrivit bine. Pari asistentă de la spitalul de pediatrie. Mi-am dat părerea sinceră, asta îmi transmite, chiar pare o uniformă. Alb clar mă duce cu gândul la spital și cu desenele alea, spital de copii.”

Andreea: „Părerea ei.”

Iris consideră că Andreea nu abordează mai multe stiluri vestimentare: „Mi-ar plăcea să depășim această etapă”

Nici Iris nu a fost încântată de propunerea Andreei. Mai mult decât atât, aceasta a criticat alegerea vestimentară pe care a făcut-o competitoarea ei în cadrul ediției concept.

Andreea nu a tăcut și și-a apărat atât ținuta din prima ediție a noii săptămâni, cât și outfit-ul pe care l-a purtat vineri, în cadrul ediției

concept.

Iris: „Nu-mi displace ținuta ta doar că mi-ar plăcea să depășim această etapă de casual. După defilarea ta simt că am dat-o în diabet, cu atâția pupici, inimioare. Hai să încercăm altceva. E un blug cu o cămașă.(...) Nu-i vreo lumină, nu-i nimic.”

Andreea: „Am încercat destule. Acum am vrut să vin cu ceva făcut de mine.

În gală am riscat foarte mult.”

Iris: „Da, Andreea. Aveai un costum frumos, care îți venea foarte bine, cu o creangă pe care ai agățat-o în drum spre platou.”

Citește și: Carina, în lacrimi la Bravo, ai stil 2023! Concurenta nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns: „Sunt dezamăgită de mine”

Andreea: „Nu am agățat-o în drum spre platou. Eu am vrut flori naturale, și nu puteam să le pun de acum o săptămână.”

Iris: „Din punctul meu de vedere și ținuta de azi e puțin.”

Andreea: „Iris îmi spune asta doar când vin cu haine din mall. Dar când vin cu haine de la designeri, haine de la studenți de la UNArte, nu mi-a mai spus asta. Iris mai spune anumite lucruri și pe un aer de superioritate.”