Andreea a venit direct cu steluțele la ea. Concurentele încearcă de fiecare dată să îi uimească atât pe cei trei jurați, cât și pe telespectatorii care le urmăresc din fața micilor ecrane.

De această dată, Andreea a reușit să șocheze pe toată lumea în momentul în care a adus chiar ea cele trei stele mult râvnite în platoul „Bravo, ai stil!”.

Andreea a venit direct cu steluțele la ea. Raluca Bădulescu a fost uluită

Concurenta a ales să poarte o pereche de cercei care au atras imediat atenția tuturor. Aceștia au forma unor stele mari, însă concurenta a avut și o surpriză, mai exact o a treia steluță. 

Ilinca Vandici: „A treia steluță unde e?”

Andreea: „Ilinca, sunt pregătită.”

Ilinca Vandici: „Chiar o ai?”

Citește și: Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME de la Kanal D2, primul Paște alături de fiul său: „Este și primul Paște al copilului nostru; va veni și Iepurașul cu un premergător nou și alte surprize”

Andreea: „Normal.”

Ilinca Vandici: „Ia uite-o. Ce înseamnă spiritul măi.”

Raluca Bădulescu: „Andreea, faci ce faci... Mie îmi place de Andreea, cum a scos ea. Cât de pregătită să fie ea?!”

Andreea a obținut trei steluțe din partea juraților

Ținuta Andreei i-a dat cu adevărat pe spate pe cei trei jurați, care au constatat la unison că outfit-ul pe care l-a propus aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a fost cu adevărat unul bun.

Astfel, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu i-au oferit fiecare câte o steluță tinerei, în completarea celor trei cu care aceasta venise deja în platoul emisiunii de fashion. 

Maurice  Munteanu: „Aia(n.red. ciorapii) sunt o tușă care completează foarte bine ținuta, care este la rândul ei foarte bine conturată. Mie îmi place foarte mult ținuta din seara aceasta.”

Citește și: Milena, întâlnire neașteptată cu unul dintre cele mai mari staruri ale lumii! Momentul a fost plănuit chiar de către tatăl concurentei: „Când aveam 4 ani o iubeam foarte mult”

Alexandru Abagiu: „Îmi place foarte mult fardul de pleoape pe care l-ai aplicat(n.red. peste care a aplicat și gloss). Completează povestea de wet hair.”

Raluca Bădulescu: „Andreea este sub lupă. Inutil să repet. Este o ținută foarte bună. Bravo, Andreea!”