Jasmine, indignată de dezordinea din culise. Jasmine a venit în fața juraților și a telespectatorilor și a mărturisit că s-a aranjat pentru a face curățenie în culise. 

Povestea este inspirată din realitate, pentru că tânăra chiar a făcut puțină ordine în încăperea în care tinerele concurente își țin toate piesele vestimentare.

Jasmine, indignată de dezordinea din culise. Tânăra nu s-a abținut: „Azi nu aveai loc să calci”

Jasmine a venit încă de la prima oră a dimineții în culisele platoului „Bravo, ai stil!”, unde a descoperit indignată că dezordinea atinsese cote alarmante, așa că tânăra a decis să facă curățenie, alături de Carina.

Citește și: Carina, etichetată de celelalte concurente? Tânăra a mărturisit că a simțit mici înțepături din partea lui Iris: „Mă cataloga drept fata aia frumușică, care nu prea se îmbracă bine”

„Eu îmi arunc hainele în pungă și le aranjez după aceea acasă, dar măcar nu le las. Le arunc în pungă și le aranjez eu după, că oricum trebuie să le bag la spălat, la călcat, dar măcar să le strâng. La a patra ușă sunt niște încălțări care nu sunt ale mele și de care nu pot deschide dulapul, dar le-am tot împins pentru că nu voi strânge niște încălțări care sunt ale altcuiva.

Nu zic că sunt cea mai ordonată, dar încerc să nu umplu spațiu și azi nu aveai loc să calci, dar nu aveam loc nici măcar să deschid dulapul. Așa că eu cu Carina, pentru că suntem drăguțe, am decis să facem curățenie, doar să se mențină”, a spus Jasmine.

De asemenea, Jasmine i-a mărturisit Ilincăi Vandici că, după părerea ei, Andreea este cea mai dezordonată concurentă. 

Carina, la fel de supărată precum Jasmine. Concurenta a răbufnit: „Nu aveam loc nici să deschid ușa de la dulap”

Și Carina a observat dezordinea din culise pe care au lăsat-o tinerele în urmă. Aceasta nu s-a abținut și le-a tras la răspundere pe celelalte aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

„Voiam să iau ceva din dulap.

Nu aveam loc nici să deschid ușa de la dulap la câte chestii erau acolo. Valize, pantofi, rochii. Fetele își lasă tot împrăștiat și nu strâng după ele și acolo e un haos total. Trebuie să învețe să își strângă lucrurile după ce le folosesc, nu să le arunce oriunde, că totuși suntem multe, multe lucruri, nu putem să le lăsăm împrăștiate toate.

Citește și: Ținuta provocatoare a Constanției, aspru criticată de Jasmine! Cum a reacționat atunci când a văzut-o: „Dă într-o zonă vulgară”

Dacă așa sunt ele învățate, așa sunt obișnuite, să strângă mama după ele, nu știu ce să zic. Dacă ele sunt crescute în puf, e altă problemă”, a spus indignată Carina.