Andreea, ținută asemănătoare cu a Constanției în ediția concept. Andreea a ales să poarte un corset nude, cu o frustă de aceeași culoare și cu flori naturale aplicate în anumite zone ale acestora.

Ținuta le-a dus pe concurente, dar și pe jurați, cu gândul la outfit-ul Constanției, pe care l-a prezentat cu câteva minute înainte de a intra Andreea în platou.

Andreea, ținută asemănătoare cu a Constanției în ediția concept. Beatrice a sesizat imediat: „Mi se pare asemănătoare”

Faptul că există o asemănare între ținutele celor două concurente a fost sesizat imediat de către Beatrice. Totuși, aceasta a precizat că, în opinia sa, outfit-ul Andreei este superior celui purtat de competitoarea sa.

Citește și: Carina, în lacrimi după ce ținuta ei a primit o singură stea! Concurenta e revoltată pe Andreea: „La unele nu e o problemă că nu ies din zona aia. Vine la fel îmbrăcată”

„Mă uitam că ideea mi se pare asemănătoare ca a Constanției, dar varianta ta este mult mai bine conturată. Nu aș fi pus accentul de auriu, al fi mers pe nude în continuare”, a explicat Beatrice.

Andreea și Constanția au avut aceeași sursă de inspirație. În fața juraților, detaliile au făcut diferența: „Ai reușit să pui mult mai bine în scenă”

Întrebată de Alexandru Abagiu, Andreea a mărturisit că a aflat cu o zi în urmă că ea și Constanția s-au inspirat din aceeași poză. Iată însă că jurații au considerat că detaliile au făcut diferența și au înclinat balanța în favoarea Andreei.

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a considerat că atât ținuta Andreei, cât și a multor alte concurente, sunt experimentale și nu tocmai potrivite pentru gală.

Raluca Bădulescu: „Tot acest sezon, Beatrice a venit cu ținute experimentale. În seara asta, toate ați întrecut-o pe Beatrice, ați lăsat-o la ani lumină. Uite-o cum stă acolo ca o lady, cu umerii conturați în rochia neagră, iar voi ați venit practic o grădină de copaci, gard viu, lalele. Ce porți în mână nu este o geantă, este o liță invizibilă. Inspirația bună, ținutele departe de orice gând de prima gală eliminatorie din sezonul 8.”

Citește și: Carina, mici înțepături față de Andreea. Concurenta i-a făcut o propunere competitoarei sale: „Eu sunt foarte curioasă să o văd defilând pe tocuri mai înalte”

Alexandru Abagiu: „Eu sunt curios, în timp ce o jurizam pe Constanția, ce trecea prin capul tău, pentru că tu probabil știai cu ce vei apărea.”

Andreea: „Ieri am aflat amândouă că ne-am inspirat din aceeași poză, dar după am văzut că nu este chiar aceeași chestie.”

Maurice Munteanu: „Mie îmi pare cumva bine și mi se pare util faptul că două concurente au folosit ca sursă de inspirație aceeași imagine. Clar e mai frumos corsetul Constanției, dar în mod evident tu ai reușit să pui mult mai bine în scenă styling-ul total. Îmi place că ai pus auriu, mă miră că pe Beatrice o miră ai pus auriu, n-aș fi pus nici eu nude, în schimb aceste piese le-aș fi făcut din ciorap foarte gros, corsetul și fusta, nude evident și aș fi folosit niște mănuși. Mi se pare că e o ținută care poate fi purtată dacă se renunță la crinolină.”

Andreea a primit nota 2 din partea Ralucăi Bădulescu și 3 din partea lui Maurice Munteanu și a lui Alexandru Abagiu.