Maurice Munteanu a desființat outfit-ul Carinei! Carina a pășit încrezătoare în platoul „Bravo, ai stil!”, cu speranța că ziua de joi îi va aduce trei steluțe în portofoliu.

Din păcate pentru aceasta, rezultatul nu a fost nici pe departe acela pe care l-a anticipat aspiranta la marele premiu.

Maurice Munteanu a desființat outfit-ul Carinei! Concurenta a plecat la cumpărături, pentru a-i lua un cadou tatălui ei

Tânăra a ales să poarte o pereche de pantaloni din piele, cu un top în aceeași culoare. Pata de culoare a outfit-ului au fost pantofii de lac, de culoare roșie.

Citește și: Alina, în lacrimi după jurizare! Maurice Munteanu a desființat povestea concurentei: „Nici de Sibiu nu ești”

Carina a ales să poarte această ținută pentru a-i face o surpriză tatălui său.

Mai exact, tânăra vrea să îi cumpere părintelui ei un cal.

Jurații nu au fost deloc impresionați de ținuta Carinei: „Ți-a cam căzut fața”

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu nu au fost deloc impresionați de outfit-ul Carinei. Mai mult decât atât, Maurice Munteanu a fost extrem de dezamăgit de ținuta tinerei.

Totuși, Alexandru Abagiu a ținut să complimenteze machiajul concurentei, chiar dacă a fost de acord cu colegii săi în ceea ce privește piesele vestimentare alese de tânără.

Raluca Bădulescu: „Carina, puiule, nu știu ce le faci, cum le învârți, că îmi vine să mă tăvălesc pe aici de nervi. De stăpânit noțiuni, tu nu ești Dumnezeu pe pământ, însă se vede că faci eforturi, se vede că te străduiești. Poate după săptămâna asta, după seara concept, o să depui mai mult efort. Pielea în sine, și atât de multă piele folosită, nu merge cu pantofi de lac.”

Citește și: Carina, în lacrimi la Bravo, ai stil 2023! Concurenta nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns: „Sunt dezamăgită de mine”

Maurice Munteanu: „Problema este alta, latru de ani de zile. Sunt foarte greu de purtat pantalonii cu șnur în talie. Ei sunt pe zona sport, în niciun caz pe zona crop în zona de eleganță.

Aceasta nu este o ținută de Bravo, ai stil! Nu este o ținută nici măcar coerentă.”

Alexandru Abagiu: „Carina, ți-a cam căzut fața, dar nu trebuie, pentru că urma să-ți spun că ai o față superbă. Pe partea de beauty stai foarte bine. Îmi place că nu ai pus foarte mult în rest pe față.”

În final, doar Alexandru Abagiu i-a oferit un calificativ pozitiv Carinei, pentru partea de makeup și păr.