Constanția a început săptămâna cu trei steluțe! Concurenta a ales ca în cea de-a 12-a ediție a sezonului cu numărul 8 al „Bravo, ai stil!” să intre în platoul emisiunii de fashion îmbrăcată doar în piese vestimentare de culoare roz.

Ținuta a fost atât pe placul celorlalte concurente, care au avut anumite obiecții doar în privința pantofilor tinerei, cât și pe placul celor trei jurați. 

Constanția a început săptămâna cu trei steluțe! Ciorapii tinerei, motiv de amuzament pentru Raluca Bădulescu

Constanția a ales să poarte o ținută compusă în integralitate din piese de culoare roz. Tânăra a completat outfit-ul cu o pereche de ciorapi în aceeași culoare, care au atras atenția Ralucăi Bădulescu și au amuzat-o. 

Raluca Bădulescu: „În afară de faptul că s-a organizat Constanția.

A cumpărat toți ciorapii colorați din oraș. Câte culori mai ai?”

Citește și: Carina, etichetată de celelalte concurente? Tânăra a mărturisit că a simțit mici înțepături din partea lui Iris: „Mă cataloga drept fata aia frumușică, care nu prea se îmbracă bine”

Constanția: „Mi-am luat toate culorile, Raluca.”

Raluca Bădulescu: „Te așteptăm. Ai integrat foarte bine.

Ai o ținută, Constanția.”

Constanția a avut parte de o zi bună, încununată cu cinci steluțe

Ținuta Constanției a reușit să fie pe placul juraților. În timp ce Maurice Munteanu a fost impresionat de modul în care tânăra și-a prins rochia, Alexandru Abagiu a complimentat machiajul tinerei.

„Aici s-a vrut o Balenciaga.

Ai să râzi, nu mă deranjează cum ai drapat rochia. E chiar o găselniță care avantajează. Părul ți l-ai prins bine. Ai ceva catchy”, a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Ținuta provocatoare a Constanției, aspru criticată de Jasmine! Cum a reacționat atunci când a văzut-o: „Dă într-o zonă vulgară”

„Și mie mi se pare că lucrul e foarte unitar.

Singurul meu amendament este faptul că pe cameră se vede mult mai bine decât în realitate. Ai integrat foarte bine povestea de roz la nivelul ochilor, nici prea mult, nici prea puțin. Mi se pare că funcționează în contextul ăsta de monocromatic. Mă bucur că în sfârșit încerci altceva. Mă bucur că asculți, și cărarea ta s-a mutat mai spre centru. Poate până data viitoare ajunge în partea următoare să te vadă și publicul”,
a completat Alexandru Abagiu.