Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a urcat pe scena competiției cu mai puțină energie decât în celelalte ediții, după ce prietenii ei i-au spus să nu mai danseze la televizor. În această seară, concurenta a încercat să iasă din zona ei de confort, însă un element le-a atras atenția juraților, dar și celorlalte concurente. Întrebată despre ținuta colegei sale, Alina a mărturisit că ar fi schimbat încălțările, dar și geanta. 

Citește și: Beatrice a clacat! Concurenta a fost afectată de criticile pe care le-a primit în ultima perioadă: „Mi-am pierdut încrederea în mine”

Beatrice: Mi-au zis și prietenii că mă iubesc, dar să nu mai dansez la televizor. Astăzi m-am îmbrăcat să iau țara la pas.

Alina: Îmi place cumva look-ul, dar ceva îmi displace, cred că încălțările.

Nu îmi plac genul ăsta de încălțări. Aș fi schimbat și geanta. Culoarea îmi place, aș fi lăsat cumva sacoul deschis.

Jurații au fost oripilați de încălțările alese de Beatrice: „Sunt foarte urâte, sunt niște frigidere”

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au fost nemulțumiți de încălțările pe care Beatrice le-a ales în această seară. Maurice Munteanu a mărturisit că fetele continuă să își aleagă cele mai urâte încălțări și genți din toate cele 8 sezoane Bravo, ai stil.

Beatrice a obținut două steluțe în această seară, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu, deoarece a fost apreciată pentru că a reușit să iasă din zona ei de confort.

Maurice Munteanu: Cu această rochie, care nu e cea mai urâtă rochie din Univers, ai fi putut face ceva mult mai coerent. Încălțările sunt foarte urâte, sunt niște frigidere. Pe mine mă sperie această deschidere a voastră de a vă achiziționa genți și pantofi foarte urâte.

Au mai fost genți urâte la Bravo, ai stil, dar astea sunt cele mai urâte din 8 sezoane! Nu știu unde le găsiți. Coaja aia de geantă în mână, de ce? Eu voi rămâne în pronunțare.

Raluca Bădulescu: Estetica de la care ai pornit e una, rezultatul e altul. Aici avem așa o împrăștiere.

Alexandru Abagiu: Tipul ăsta de look nu e un look care să funcționeze pe tine, pe Beatrice.

Alegerile cromatice sunt unele foarte fericite.

Maurice Munteanu: Ea a încercat, trebuie să apreciez asta.