Beatrice a vrut să îi uimească pe jurați! A început o nouă săptămână pentru concurentele de la „Bravo, ai stil!”.

După ce Jasmine a părăsit competiția în urma celei mai recente ediții concept, tinerele care au rămas în concurs și-au dorit să îi impresioneze pe jurați.

Beatrice a vrut să îi uimească pe jurați! Tânăra a plecat la plimbare cu o piesă vestimentară inedită

Beatrice a ales să meargă la o nouă plimbare alături de Carina, tot prin parcul Herăstrău din Capitală. În timp ce concurentele se îndreptau spre casă, tânăra și-a dorit să fie pregătită pentru orice fel de vreme, așa că a ales să poarte o geantă inedită.

Ținuta a fost în același timp criticată, cât și apreciată de către colegele sale.

Citește și: Jasmine a pus-o la zid pe Constanția, în fața tuturor concurentelor! Ce acuzații i-a adus: „Nu își dă suficient interesul”

Andreea: „Mi-ar fi plăcut ca vesta să fie puțin mai lungă și mai mare, materialul să fie puțin mai plin.”

Beatrice: „Materialul chiar este plin, dar eu cum am ținut-o strânsă până acum s-a mai strâns.”

Carina: „Mie îmi place ținuta ei, mai ales pentru o plimbare în parc. Chiar îmi place și aș și purta.”

Beatrice nu a obținut nici măcar o steluță din partea juraților

Beatrice a pășit încrezătoare în fața juraților, însă nu a reușit să îi impresioneze pe aceștia, ba chiar din contră.

Maurice Munteanu: „E fascinant cum toate alegeți Herăstrăul. De ce nu mergeți în IOR? Aveți și mai multe zone unde puteți face sport.

Parcul Moghioroș. Dacă mă uit la tine, singurul produs vestimentar cu care se poate face ceva este pălăria, numită și bucket hat. În rest, corsetul, jeansul, cămașa, pantofii, pantofii, toate aceste piese sunt de o atrocitate.”

Citește și: Alina a izbucnit în râs când a văzut-o pe Luiza îmbrăcată așa! Replici acide între cele două concurente: „Mi se pare ceva ieftin din toate punctele de vedere”

Alexandru Abagiu: „Apreciez că ți-ai făcut părul sub acest bucket hat. Însă, îți spun sincer că ținuta ta era mult mai bună când ai intrat, înainte de a desface acest body bag, că pentru mine e un body bag.”

Raluca Bădulescu: „Când a apărut bucket hat-ul acesta la „Bravo, ai stil!”, cu câteva sezoane în urmă, m-am fiert cel puțin 5-6 luni să port și eu.”

În final, Beatrice nu a reușit să obțină nici măcar o steluță din partea celor trei jurați.