Constanția a fost pusă la zid de colegele ei, după ce Iris a dezvăluit că are ținute bune în mod accidental. Iris a vorbit despre concurentele pe care le vede ca pe o amenințare, listă pe care s-ar putea afla și Constanția, însă este de părere că nu își dă interesul îndeajuns.

Iris: Am fost întrebată pe cine văd ca pe o amenințare sau cine mi se pare că are un potențial.

Ar fi mai ușor să zic cine are, decât cine nu are, am spus: Jasmine, Andreea, Alina și Sorina, iar Beatrice era la mijloc. Constanția are momente, dar le consider deocamdată accidente. Mi-a plăcut de ea în prima săptămână, m-am gândit că este o concurentă puternică bună. Mi-a cerut de foarte multe ori sfaturi. Felul în care se prezenta de multe ori era încropit, neterminat. De multe ori părea că e de acord cu mine.
Au fost mai puține dățile în care mi s-a părut că are un styling dus până la capăt.

Citește și: Constanția a început săptămâna cu trei steluțe! Totuși, ciorapii tinerei au reprezentat un motiv de discuție pentru jurați: „Câte culori mai ai?”

Ilinca Vandici: Constanția, tu de ce îi cereai sfaturi lui Iris?

Constanția: Nu mereu, să nu exagerăm, se mai întâmplă să o întreb de niște cercei și florile să mi le prindă.

Constanția, ajutată de celelalte concurente la ținute! Jasmine: „Toate fetele am fost lângă tine și te-am ajutat”

Alina, Iris și Jasmine au dezvăluit că au ajutat-o de mai multe ori pe Constanția în crearea ținutelor și i-au dat din piesele lor stilistice.

Mai mult decât atât, Jasmine a spus despre colega ei de platou că nu își dă destul de mult interesul și că este de părere că nu își investește banii pe care îi primește în ținute.

Alina: Au fost multe situații în care completam ținutele tale cu piese ale noastre. La promo, Iris ți-a dat încălțările, eu ți-am dat ochelarii.

Iris: I-am schimbat styling-ul complet, i-am zis că nu se poate prezenta așa la promo.

Alina: Face parte din competiție, chit că este promo sau din culise.

Jasmine: Noi suntem într-o competiție, unde primim o sumă de bani care ne ajută și mi se pare că nu utilizezi întotdeauna acea sumă. Toate fetele am fost lângă tine și te-am ajutat. Nu denotă concentrarea ta și implicarea ta 100% în realizare.

Constanția: O să se vadă pe parcurs.

Jasmine: Cred că nu își dă suficient interesul nici fizic, să se chinuie să aleagă, cât nici investiție de bani. Dintotdeauna s-a știut că concurentele primesc o sumă de bani pentru ținute, iar eu cred că nu își investește din ei. În edițiile trecută a avut ținuta aceea cu două maiouri, care a fost și vulgară, care nici nu mi-a plăcut. Mi se pare că nu investește în câteva piese statement. Nu zic permanent, dar măcar anumite obiecte și eu cred că nu face asta.