Constanția a defilat în ediția de marți seara de la Bravo, ai stil 2023, 18 aprilie 2023, pe o melodie nostalgică, motiv pentru care a purtat o ținută în același stil. Concurenta a reușit să îi introducă pe jurați în povestea ei. Ea a dezvăluit că merge în vizită la „tanti Mița”, căreia vrea să îi dăruiască și niște garoafe. 

Citește și: Constanția a început săptămâna cu trei steluțe! Totuși, ciorapii tinerei au reprezentat un motiv de discuție pentru jurați: „Câte culori mai ai?”

Constanția: Astăzi mă duc până la tanti Mița și mă va servi cu o dulceață de vișine. Nu mă duc cu mâna goală, mă duc să îi duc niște garoafe.

Constanția, complimentată de jurații Bravo, ai stil 2023! Alexandru Abagiu: „Ești foarte frumoasă, ești un portret!”

În ediția din această seară, Constanția a reușit să îi impresioneze pe jurații Bravo, ai stil 2023.

Pantofii au fost singurul element vestimentar la care jurații ar fi renunțat din ținuta concurentei. În schimb, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu au complimentat-o pentru modul în care s-a machiat și și-a aranjat părul. Celebrul make-up artist i-a transmis concurentei că arată precum un portret.

Citește și: Ținuta provocatoare a Constanției, aspru criticată de Jasmine! Cum a reacționat atunci când a văzut-o: „Dă într-o zonă vulgară”

Raluca Bădulescu i-a spus concurentei că este foarte frumoasă și că ar purta rochia cu care a defilat în această seară. Cei trei jurați nu au stat pe gânduri și i-au oferit Constanției calificativele de „Bravo, ai stil”.

Maurice Munteanu: Ce este pantoful ăla? Arată-l la cameră! Ținută nu e rea, dar ajută cetățenii să înțeleagă. Pantofii sunt siniștrii, nu sunt nici măcar să ne ducă într-o estetică tâmpă, vintage.

Trebuie să recunosc că ținuta are un șarm.

Raluca Bădulescu: Rochia este chiar frumoasă, fetiță. Aș purta rochia aia, are o emoție. Pantofii sunt groaznici, uităm pantofii! Poșeta este frumoasă în contextul ținutei.

Alexandru Abagiu: Vreau să te felicit pentru că este pentru prima dată când te văd atât de frumoasă la față.

Ești foarte frumoasă, ești un portret! Pentru tine m-aș reapuca de pictură, ce zici de acest compliment. Totul funcționează!