Jasmine a venit în ediția de marți seara Bravo, ai stil 2023, 18 aprilie 2023, cu o ținută plină de culoare. Concurenta a dezvăluit că își dorește să o poarte la o petrecere cu tematică de desene animate. Tânăra a încercat să își iasă din zona de confort din toate punctele de vedere. 

Citește și: Jasmine, indignată de dezordinea din culise. Nici Carina nu a mai rezistat, așa că cele două concurente au făcut curățenie: „Așa sunt obișnuite, să strângă mama după ele”

Jasmine: Astăzi mă duc la o petrecere cu tematică de desene animate. M-au chemat niște foști colegi de liceu. Se organizează undeva în București, se organizează ca un festival.

Ce au spus jurații despre ținuta Jasminei! Raluca Bădulescu a observat imediat ce nu îi convine tinerei

Ținuta Jasminei din această seară a primit două steluțe, una din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.

Regina Regească a observat imediat că ceva este în mintea concurentei și că are emoții. Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că nu se simte confortabil în ținuta pa care a ales-o, în special din cauza pantofilor.

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult partea de beauty, îmi place că ai folosit rozul în tot spectrul lui cromatic, pentru pomeți, ochi și buze.

Îmi place la nebunie cărarea în zigzag pe care ai făcut-o la spate.

Maurice Munteanu: Cerceii sunt cu totul într-o altă zonă estetică. N-aș fi pus niciodată tricoul ăsta la această fustă. Aș fi pus un crop top sau un sutien. Mi se pare că această fustă, cu această textură, cere în mod obligatoriu denim. Avem o problemă de accesorizare. Elementele puse împreună nu mi se pare că funcționează.

Raluca Bădulescu: În principiu, elementele nu funcționează împreună. Mi se pare mie sau ai emoții, Jasmine. Ce se întâmplă cu tine?

Jasmine: Am un pic emoții, sincer. Eu nu port așa. Știu că fetele au purtat pantofii de acest stil, mie nu îmi plac. Mi se pare că îmi fac picioarele foarte ciudate.

Nu mă simt confortabil cu ei.

Raluca Bădulescu: Ești foarte mult în afara zonelor stilistice pe care le-ai prezentat până acum. Chiar dacă anumite elemente din ținuta ta nu se leagă, tu ai încercat.