Beatrice a clacat! De la începutul emisiunii, Beatrice a fost una dintre concurentele care au reușit să obțină steluțe pe bandă rulantă, grație ținutelor ei.

Iată însă că ultimele zile au fost foarte dificile pentru tânăra economistă, pentru că ținutele nu i-au mai adus steluțele mult dorite acesteia.

Beatrice a clacat! Concurenta a izbucnit în lacrimi: „Mi-e greu”

Beatrice și-a mai pierdut din optimismul cu care a intrat în competiție, după ce ultimele ținute pe care aceasta le-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!” nu au primit calificativele la care concurenta se aștepta.

„Mi-e greu. Dar am știu de acasă unde vin și nu ar trebui să îmi fie greu și mă învinovățesc pentru asta. Mi-am pierdut încrederea în mine. Am intrat foarte încrezătoare, acum nu mai sunt absolut deloc.

Dar vina este a mea. Trebuia să fiu mult mai pregătită moral pentru această competiție, deși am fost și vreau să cred că sunt pregătită, dar am clacat puțin.

Citește și: Beatrice și Iris au sărit în ajutorul Sorinei după ce a fost pusă la zid, cu o zi în urmă. Antreprenoarea și-a realizat ținuta din piesele celorlalte concurente: „Nu am mințit”

O să-mi revin.(...) Am ajuns în punctul în care să-mi fie frică să încerc ceva nou și ceva creativ, pentru că nu o să iau steluță.(...) Mă deranjează că se insinuează foarte mult faptul că nu e finisat, și nu e așa. Nu simt că sunt liberă. Mă simt încorsetată de toată ideea asta”, a spus Beatrice.

Maurice Munteanu, răspuns către Beatrice: „Chestia asta este un fel de trimitere directă către noi trei”

Maurice Munteanu  a ascultat cu atenție ceea ce a spus Beatrice, după care i-a oferit o explicație tinerei economiste. Juratul i-a explicat concurentei că cei trei specialiști nu le taxează pe concurente decât în momentul în care este cazul.

„Chestia asta este un fel de trimitere directă către noi trei.(...) Noi când am apreciat o ținută sau dimpotrivă, am încercat să explicăm cât de coerent care sunt greșelile și sunt foarte multe, nu numai la tine, la majoritatea.

Citește și: Iris, apariție neașteptată în platoul Bravo, ai stil 2023! Maurice Munteanu: „Ești la limita costumării”

Trecem constant peste, și astăzi am trecut peste foarte multe, pentru că altfel încheiam show-ul și o luam de la capăt. Până la urmă nici pe noi nu trebuie să ne asculți, nici profesorii nu trebuie să îi asculți. Poți să faci cum vrei tu.

Mi-aș dori să cred că din toată experiența aceasta vom învăța”, a explicat Maurice Munteanu.