Constanția a devenit doamna Munteanu. Maurice Munteanu reprezintă o inspirație pentru foarte multe persoane în ceea ce privește stilul vestimentar.

Iată că și Constanția se află printre persoanele care l-au luat ca sursă de inspirație pe jurat, așa cum a mărturisit chiar ea în ediția din această seară.

Constanția a devenit doamna Munteanu. Tânăra a mărturisit că s-a inspirat de la jurat: „Am renunțat”

Constanția a pășit în platoul „Bravo, ai stil!” pregătită să îi dea pe spate pe jurați. Aceasta i-a povestit Ilincăi Vandici că s-a transformat peste noapte și a devenit chiar doamna Munteanu.

Citește și: Raluca Bădulescu, deranjată de modul în care i s-a adresat Sorina. Jurata i-a atras imediat atenția concurentei: „Ralu e pentru prieteni”

„Am renunțat la vechia Constanția.

Nu mai există. Astăzi mă duc să semnez actele, sunt doamna Maurice, doamna Munteanu. Și m-am îmbrăcat adecvat”
, a fost povestea tinerei concurente de la „Bravo, ai stil!”.

Constanția a obținut trei steluțe

Se pare că ținuta și alegerea acesteia au fost norocoase pentru Constanția. Tânăra a reușit să contureze un look pe placul celor trei jurați.

Raluca Bădulescu: „Dacă cineva poate fi doamna Munteanu, e bătaie mare. Cu o garofeică în piept vrei să fii doamna Munteanu. Ținuta este de inspirație 1 la 1 cu ce poartă Maurice. Geanta nu se potrivește cu ținuta. Îți vine bine genul ăsta de blazer. Este un styling super coerent.”

Citește și: Când au văzut cum a defilat Beatrice, cei trei jurați nu au mai rezistat. Aceștia s-au ridicat de la masă: „Zici că ai făcut ouă”

Alexandru Abagiu: „Mie nu-mi displace geanta. Mi se pare că funcționează ca aer. Nu știu ce să spun despre părul peste urechi și apreciez că ai unghiile în culoarea bej.”

Maurice Munteanu: „Când a spus doamna Munteanu eu m-am gândit la mama. N-are cum să-mi displacă, n-aș fi pus niciodată pantofii ăia, nu cu geanta aia. Nu aș spune nici că este un look copiat, mă flatează că i-a plăcut.”

În final, Constanția a reușit să obțină numărul maxim de steluțe din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.