Constanția i-a făcut pe jurați să izbucnească în hohote de râs. Tânăra a ales o opțiune vestimentară inedită pentru a defila în prima ediție eliminatorie din sezonul cu numărul 8 „Bravo, ai stil!”

Iată însă că momentul în care Constanția a intrat în platou i-a amuzat pe jurați, care au râs copios pe tot parcursul defilării concurentei.

Constanția i-a făcut pe jurați să izbucnească în hohote de râs

Cei trei jurați au râs copios în momentul în care concurenta și-a făcut intrarea în scenă, dar și în timpul în care aceasta i-a răspuns Ilincăi Vandici la întrebările legate de ținuta sa.

Ilinca Vandici: „Ești foarte inocentă așa, și îmi aduc aminte de tine cu florile miresei.”

Raluca Bădulescu: „Doamne, ăsta e doctoratul de la florile miresei.

Doamne, pupați-aș moda.”

Citește și: Jasmine a pus-o la zid pe Constanția, în fața tuturor concurentelor! Ce acuzații i-a adus: „Nu își dă suficient interesul”

Ilinca Vandici: „Sunt flori artificiale, da?”

Constanția: „Da, dar mușchiul este real.”

Raluca Bădulescu: „Eu nu mai pot.”

Maurice Munteanu: „Ești foarte amuzantă Constanția.”

Alexandru Abagiu: „Ai stârnit o emoție în noi.”

Ținuta Constanției nu i-a impresionat deloc pe jurați: „Azi îmi dai vibe de aranjament de masă”

Tânăra a ales un corset cu flori, împreună cu un aranjament compus din mușchi natural și flori artificiale. Concurenta nu a reușit însă să construiască un look pe gustul celor trei jurați, care au criticat opțiunea vestimentară a aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Maurice Munteanu: „Această ținută ar fi putut să aibă un foarte mare potențial, dacă nu ai fi împins-o în ridicol. Dacă puneai în picioare, pentru că eu aș fi pus în picioare genul de botină nude, cu șireturi din mătase. Aș fi încercat să procur o mini crinolină care să arate a piesă vestimentară, nu a atelier floral eșuat.”

Raluca Bădulescu: „Când intrăm pe porți ne gândim, arătăm a femei sau vrem să arătăm a aranjament de masă de nuntă, a coroană mortuară.

Tu azi îmi dai vibe de aranjament de masă, de nuntaș.”

Citește și: Constanția i-a fascinat pe jurați la Bravo, ai stil 2023! Alexandru Abagiu: „Este pentru prima dată când te văd atât de frumoasă”

Alexandru Abagiu: „Lenjeria e de două feluri: una care este făcută să fie văzută pe sticlă și una care trebuie ascunsă pe sub hainele tale.

Asta e numărul 2.”

În final, Constanția  a obținut nota 2 din partea lui Alexandru Abagiu și 1 din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Maurice Munteanu.