Constanția nu a mai rezistat! Concurenta a avut o săptămână foarte bună până în acest moment. În ediția din 20 aprilie, aceasta a ales să vină cu o poveste inedită, care i-a amuzat atât pe jurați, cât și pe celelalte concurente.

În ediția de astăzi, Constanția a venit în fața juraților drept profesoară de chimie, care a devenit însă foarte pofticioasă și a plecat la Obor, să mănânce mici. 

Constanția nu a mai rezistat! Concurenta a venit cu muștarul în platoul „Bravo, ai stil!”

Constanția a decis să se respecte și a venit pregătită cu muștarul în geantă, pentru a se bucura de o masă copioasă în oraș.

Alexandru Abagiu: „Eu sunt foarte curios dacă muștarul tău este clasic, dulce sau cu hrean.”

Constanția: „Este clasic.”

Citește și: Alexandru Abagiu, despre ținuta Milenei la Bravo, ai stil 2023: „Este ceva indecent”. Câte steluțe a primit concurenta?

Nu doar muștarul a atras atenția tuturor, ci și ținuta Constanției, care a fost pe placul colegelor sale de platou.

„E un personaj. Îmi place. Pantofii sunt urâți, per total, ca look, nu-mi displace”,

a spus Luiza.

Constanția a obținut trei steluțe din partea juraților

Ținuta unică a Constanției i-a impresionat pe jurați. Chiar dacă Raluca Bădulescu nu este o mare fană a pieselor vintage și a magazinelor în care se găsesc acestea, Regina a fost plăcut surprinsă de modul în care concurenta a realizat outfit-ul. 

Alexandru Abagiu: „Ești superbă.

Te prinde felul ăsta de personaj. A nu se înțelege că zic că ești costumată, pentru că porți ținuta, nu te poartă ea pe tine. Îmi place partea de beauty, îmi place împletitura, că ai scos look-ul din anonimat cu codițele de eyeliner. Totul îmi dă acea notă de- nu sunt chiar ceea ce par.”

Citește și: Jurații, total nemulțumiți de apariția lui Beatrice. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 nu a reușit să impresioneze: „Arată de zici că ești în ghips”

Raluca Bădulescu: „Ai devalizat magazinele vintage. Geanta îmi place, se potrivește în acest context. Eu nu prea merg în astea(n.red. magazine second hand), nu le simt. Fundița aia, la marele fix. Pantofii lasă-i că-s urâți. Poate mai ai de gând, când dorești, să mai rupi ușile pe la mall. Sunt curioasă ce ai putea face cu piese care se găsesc în mall-uri, adaptate personalității tale, pentru că tu chiar ai un stil, Constanția.”

Maurice Munteanu: „Îmi place foarte mult look-ul. Un singur sfat îți dau. Dacă tot vrei să mănânci mici, măcar renunță la bere. E un sfat personal.”