Jurații, total nemulțumiți de apariția lui Beatrice. Tânăra economistă a pășit încrezătoare în platoul „Bravo, ai stil!”. Beatrice a ales ca, pentru conceptul „Stilul meu”, să abordeze o ținută care să o reprezinte în totatlitate.

Aspiranta la marele premiu a venit într-o rochie de culoare galbenă, asortată cu pantofi albi și o geantă de aceeași culoare, dar și cu accesorii inedite pe brațe și la nivelul podoabei capilare.

Jurații, total nemulțumiți de apariția lui Beatrice. Raluca Bădulescu nu a putut să treacă peste pantofii pe care i-a ales tânăra

Chiar dacă Beatrice era foarte încrezătoare în ținuta pe care a prezentat-o în prima gală din sezonul 8 al „Bravo, ai stil!”, iată că jurații nu au fost deloc impresionați.

Raluca Bădulescu a dat un verdict dur, fiind deranjată în special de pantofii pe care i-a ales concurenta.

Citește și: Nici nu a ajuns bine la „Bravo, ai stil!” 2023 că Milena s-a și îndrăgostit! Totuși, situația nu este chiar atât de simplă: „S-a trezit fix după emisiune”

„Pantofii ăia arată de zici că ești în ghips. O luăm de la capăt. Măi, tendințele culoarea, muștarul, albul etc, ai câteva referințe, dar execuția... toate par făcute în casă.

Pantofii nu te avantajează deloc”, a spus Raluca Bădulescu.

Alexandru Abagiu, amuzat de accesoriile lui Beatrice: „M-ai dus într-o direcție de Jack și vrejul de fasole”

Nici ceilalți doi jurați nu au fost dați pe spate de ținuta lui Beatrice. În timp ce Maurice Munteanu a criticat în special modul de execuție al pieselor, Alexandru Abagiu a fost purtat în copilărie la vederea outfit-ului, mai exact atunci când citea o poveste extrem de cunoscută pentru copii.

„Hainele nu arată firesc. Ce este cel mai grav este că ținuta propune niște intenții cuture. Nu numai că nu reușește asta, pe mine mă trimite cu gândul la o scenografie, au ceva de butaforie, au ceva de recuzită. Nu au firesc, nu au naturalețe. Chestiile de pe mână arată foarte rău și nu mă pot abține să nu văd baretele, pentru că cele două barete de la rochie sunt prea vizibile.

Ținuta are ceva de încercare”, a fost jurizarea lui Maurice  Munteanu.

Citește și: Sorina de la „Bravo, ai stil” 2023 a obținut trei steluțe, dar cu o singură condiție! Ce trebuie să facă concurenta în edițiile următoare

„Pe mine m-ai dus într-o direcție de Jack și vrejul de fasole. Nu-mi place culoarea, pentru că nu funcționează bine cu tonalitatea pielii sale și arată decorativă”,

a completat Alexandru Abagiu.

În urma prezentării sale, Beatrice a obținut 3 de la Alexandru Abagiu, 2 de la Raluca Bădulescu și 1 de la Maurice Munteanu.