Cine este Iris, concurenta la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Cele zece concurente de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8 și-au făcut debutul pe micile ecrane pe 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, pe postul de televiziune Kanal D2. Fetele au trecut printr-o selecție riguroasă înainte să ajungă în fața telespectatorilor. Printre ele se numără și Iris, o tânără de 24 de ani din Baia Mare! Iată tot ce trebuie să știi despre concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Cine este Iris de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, specializarea Modă Design vestimentar. Concurenta de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar că fiind unul versatil și îndrăzneț.

Tânăra spune despre ea că este o fire extrovertă, impulsivă, ironică, amuzantă.  

„Am fost peste tot și nicăieri, am ales să călătoresc. Mi-am găsit locul și este la București. Pasiunea pentru modă și tot ce ține de stil am moștenit de la mama. Când a auzit că vreau să participi în emisiunea asta a fost puțin sceptică, dar mă susține din toate punctele de vedere. Iris va fi iris în competiția asta, cu tot ce vine ea, din păcate.

Nu vreau să mă abțin de la nimic. Eu nu sunt conștientă de limitele mele. Vreau să ajungă și după ce ajung conștientă de ele să le depășesc cu grație”, a declarat Iris de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Iris de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8, despre cea mai mare provocare a competiției

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a mărturisit că cea mai mare provocare în competiție va fi cizelarea, deoarece este o persoană vulcanică, care spune imediat

ceea ce gândește. Cu toate acestea, Iris de la „Bravo, ai stil!” 2023 vrea să iasă în evidență prin autenticitatea ei.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

„Provocarea cea mai mare pentru mine în această competiție o să fie cizelarea. Când spun cizelare mă refer la firea mea impulsivă.

Tind să cred că ceea ce o să mă scoată pe mine în evidență în competiția asta este că sunt cât se poate de umană, de reală, poate prea mult uneori. Ca să câștigi competiția asta trebuie să fii sinceră, autentică, focoasă, să știi să ții publicul cumva pe jar, dar și juriul în același timp, concurentele mai ales. Să surprinzi constant, să vii cu ceva nou, să fii tu 100% și să ai ceva de spus.
Pentru susținătorii mei: Promit că creez dependență”
, a adăugat tânăra de 24 de ani.

Pe Iris o puteți urmări la emisiunea „Bravo, ai stil!”, care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2. „Bravo, ai Stil!” 2023 începe pe 2 aprilie 2023, cu o ediție specială, chiar în prima zi de apariție a noii stații de televiziune, împreună cu cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, dar și concurentele care s-au înscris pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România.