Jurații au desființat ținuta Constanției. Tânăra a ales să vină în fața juraților și a telespectatorilor într-o ținută similară cu a unei hangițe.

Chiar dacă spera să impresioneze, iată că rezultatul nu a fost nici pe aproape cel pe care l-a sperat aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Jurații au desființat ținuta Constanției. Și Alina a răbufnit când a văzut-o pe competitoarea ei: „Pe mine mă macină treaba asta”

După ce Constanția a defilat, Alina a răbufnit. În opinia make-up artistului, Constanția a venit îmbrăcată într-un costum. Din acel moment, aceasta a luat-o la întrebări pe studentă.

Alina: „Având în vedere că e uniformă, ești mulțumită de ce ai făcut? Te-ai chinuit mult?”

Constanția: „Dacă nu eram mulțumită, nu veneam așa.”

Citește și: Alina, acuzată că nu și-ar fi făcut singură ținuta. Beatrice a lansat această ipoteză: „Mi se pare făcut de un stilist”

Alina: „Eu vreau să înțelegi și tu că ce comentezi de noi este de la cer la pământ față de ce văd la tine.”

Constanția: „Păi dacă nu îmi place o ținută, spun.

La fel și atunci când îmi place.”

Alina: „Pe mine mă macină treaba asta. Cum apari tu în chiloți și cu un maiou tăiat și la noi observi că lipsește o pietricică de pe dres.”

Constanția: „Ok.”

Constanția nu a obținut nici măcar o steluță

Precum Alina, și cei trei jurați au considerat că piesele vestimentare ale Constanției nu sunt decât un costum.

Astfel, aceștia au jurizat în consecință iar verdictul a fost unul dur pentru Constanția. Tânăra nu a obținut nici măcar o steluță.

Alexandru Abagiu: „Arată a costum unu la unu. Nu fac nicio diferență dintre ce văd pe tine și ce aș vedea la muzeul folcloric. Suntem la o emisiune serioasă și prezinți ceva ce a fost deja etichetat ca un costum în alte emisiuni și astăzi îți spun că ești îmbrăcată din cap până în picioare într-un costum.

Cum am putea juriza chestia asta?”

Citește și: Sorina a deschis prima gală eliminatorie a sezonului 8 „Bravo, ai stil!” Ținuta tinerei a băgat frica în jurați: „Seamănă cu o coroană mortuară”

Raluca Bădulescu: „Vorbim de două floricele amărâțele, prinse în două codițe. Tu știi deja că ceea ce porți este o uniformă, o costumație. Și faptul că te-ai gândit să pui halbele de bere, să pui melodia, denotă faptul că tu ai făcut cu intenție această ținută, nu a fost o

întâmplare. Trebuie să înțelegi că nu jurizăm uniforme și cred că ori ne iei pe noi la mișto și crezi că nu ne dăm seama de intențiile tale, ori nu respecți competiția. În timp ce colegele tale se străduiesc să compună ținute mai bune sau mai puțin bune, tu nu faci decât să bați toate vintage-urile, eu nu am nicio problemă, dar eu îmbrăcată în afara de zona vintage nu te-am văzut. Apelezi la toate vechiturile din universul ăsta.”

Maurice Munteanu: „Ce să jurizez? Sunt convins că înțelegi ceea ce spunem, dar mi-aș dori să și aplici.”