Sorina a deschis prima gală eliminatorie a sezonului 8 „Bravo, ai stil!”. Tânăra a ales ca pentru ediția concept din această seară să adopte o ținută compusă aproape în integralitate din flori.

Tema acestei gale, care este prima ediție eliminatorie din sezonul cu numărul 8, este „Festivalul florilor” o temă pe care jurații au catalogat-o drept una foarte ofertantă.

Sorina a deschis prima gală eliminatorie a sezonului 8 „Bravo, ai stil!”. Concurenta a mărturisit că toată familia a ajutat-o la realizarea acesteia

Sorina a mărturisit în fața Ilincăi Vandici că a ales să poarte o ținută care și-a dorit să întruchipeze conceptul acestei ediții eliminatorii.

La realizarea piesei vestimentare inedite au contribuit toți apropiații Sorinei și mai ales croitoresele care lucrează pentru aceasta.

Citește și: Sorina, aspru criticată pentru stilul ei vestimentar. Jurații i-au dat un ultim avertisment: „Dacă te mai văd vreodată arătând a 188 de ani”

„Sunt 500 de trandafiri lipiți de mine ce toată familia și de toate croitoresele”, a spus Sorina.

Piesa, chiar dacă era extrem de inedită, a fost pe placul lui Iris, care a avut cuvinte de laudă la adresa ținutei Sorinei.

„Îmi place ce ai făcut astăzi. Mi se pare că se vede mult mai bine în realitate decât la televizor. La televizor se vede de parcă e un covrig”, a spus Iris.

Outfit-ul Sorinei nu a fost deloc pe placul juraților: „E foarte urâțel, arăți a ramă foto”

Ținuta pe care a realizat-o Sorina nu a fost pe placul celor trei jurați.

În timp ce Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au comparat piesa compusă din flori cu o ramă foto sau cu o coroană mortuară, Alexandru Abagiu a comentat în special machiajul concurentei, care nu l-a impresionat.

Alexandru Abagiu: „E un look puțin prea căutat. În contextul în care ai o ploaie de trandafiri pe tine, e puțin prea mult. Povestea de la nivelul ochiului arată mai mult ca o ciupercă.”

Citește și: Sorina, aspru criticată pentru stilul ei vestimentar. Jurații i-au dat un ultim avertisment: „Dacă te mai văd vreodată arătând a 188 de ani”

Maurice Munteanu: „Există o ramă foto cu fetiță, și fetița e înconjurată de niște flori. E foarte urâțel Sorina, arăți a ramă foto. Și rochița aia din denim, ce-i cu ea.”

Raluca Bădulescu: „Ceea ce porți seamănă cu o coroană mortuară. De ce ai făcut-o în formă de cerc?”

Sorina: „Am vrut să pară că sunt mânecile legate în spate.”

Raluca Bădulescu: „Tip ospiciu? E rău oricum ar fi.”

În final, Sorina a obținut nota 2 pe linie din partea celor trei jurați.