Alina, în lacrimi după ce Instagramul ei a explodat. Recent, concurenta a trecut printr-o situație inedită. Tânăra a mărturisit că s-a trezit cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Problema constă în faptul că aceștia sunt formați în mare parte din boți, nu din persoane reale, ceea ce poate duce chiar și până la închiderea contului make-up artistului.

Alina, în lacrimi după ce Instagramul ei a explodat. Tânăra a luat măsuri: „Este foarte greu”

Problema pe care o întâmpină aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a dărâmat-o pe aceasta, însă concurenta încearcă să afle cine stă în spatele urmăritorilor falși care i-au acaparat contul.

Citește și: Milena s-a pregătit să cunoască părinții iubitului. Până atunci, concurenta a obținut trei steluțe din partea juraților: „În seara asta ești un personaj”

„Cineva s-a gândit să facă o faptă bună și să îmi cumpere undeva la 100.000 de urmăritori.(...) Asta a fost o chestie foarte gândită să îmi afecteze imaginea. Nu vreau să dau absolut niciun nume, pentru că am contactat deja o grămadă de oameni și știu că este foarte greu să aflu cine a făcut asta, dar o să iau toate măsurile necesare, atât cât pot, ca să aflu cine mi-a făcut asta, pentru că, comparativ cu situația Sorinei, eu nu aveam 2000 de urmăritori, aveam un cont de aproape 20.000

de urmăritori reali, crescuți în foarte mulți ani”, a spus Alina.

Sorina a sărit ca arsă în momentul în care a aflat de situația Alinei, ceea ce a făcut-o pe competitoarea ei să intre la bănuieli: „Este o posibilitate”

Sorina consideră că situația în care se află Alina este similară cu cea prin care spune aceasta că a trecut cu câteva săptămâni în urmă.

Reacția ei a dat însă de bănuit, atât Alinei, cât și Ralucăi Bădulescu.

Ilinca Vandici: „În cazul tău, Sorina, emisiunea nu era difuzată încă pe post. Tu aveai 815 urmăritori, iar peste noapte ai adunat câți?”

Alina: „Nu are cum să-ți crească Instagramul la nivelul ăsta. Eu fac content constant, de trei ani, și maxim poate 300 de urmăritori după ce am machiat pe x.

Ăștia sunt boți.”

Sorina: „În aceeași zi când i-au urcat și ei, mi-au urcat și mie. Nu știu, nu înțeleg de ce, pentru că, chiar este o situație foarte nasoală.”

Raluca Bădulescu: „Sorina, când ți s-a întâmplat ție faza cu Instagramul, emisia nu era pe post deloc. Nu știa nimeni nici măcar că sunteți concurente. Tu te legi de povestea care i s-a întâmplat Alinei.”

Citește și: Ce se întâmplă cu Sorina de la Bravo, ai stil 2023, după ce a copiat ținuta lui Ruxi Opulență! Ilinca Vandici a făcut anunțul: „Se pedepsește cu eliminarea pe loc”

Alexandru Abagiu: „Întrebarea este cine scoate 6000 de euro ca să cumpere numărul acesta de urmăritori?!”

Beatrice: „Mi se pare că Sorina a văzut că Alinei i-a reușit, bine Alina a avut o reală problemă și văzând că problema este agreată de noi toate, a încercat să se scoată.”

Raluca Bădulescu: „Alinei i s-a întâmplat chestia asta de când emisiunea este pe post. Sorina, este o discuție veche. Eu nu vreau să mă erijez, să vorbesc cu păcat, ideea este că tu Sorina, cred că tu ți i-ai cumpărat.”

Iris: „Sorina când a fost confruntată părea picată din cer, părea că se scuză, că se acuză, și apoi s-a întâmplat catastrofa Alinei.”

Sorina: „Eu sunt fix în aceeași situație.”

Alina: „Nu ești în aceeași situație, pentru că exact așa cum ai spus, tu nu făceai bani din Instagram. Tu aveai 800 de urmăritori.”

Sorina: „Dar parcă ți-am făcut ceva. Nu ți-am făcut nimic!”

Citește și: Rux și Opulență, prima reacție după ce s-a vehiculat că îi face ținutele Sorinei la Bravo, ai stil 2023: „Îți mai trimit câteva valize, vezi tu ce-ți alegi!”

Alina: „Nu, dar asimilezi foarte mult situația, că pierzi foarte mult. Eu pierd mult mai mult ca tine.”

Sorina: „Te uiți la mine și o faci de parcă mă cerți, de parcă situația asta se întâmplă din vina mea. Nu ți-am făcut absolut nimic.”

Alina: „Da, dar spui că suntem în aceeași situație. Nu suntem în aceeași situație.”

Sorina: „Ba da.”

Alina: „Nu suntem, Sorina.(...)Reacția Sorinei a fost uimitoare chiar și pentru mine. Nu mă așteptam să sară așa pe mine, să zică că eu o acuz, în condițiile în care nu am făcut absolut nicio acuzație. Am vorbit strict despre problema pe care am întâmpinat-o. Până în momentul de față nu am luat în calcul ca cineva din acest platou să îmi fi făcut asta, dar după ce s-a întâmplat în platou, este o posibilitate.”