Când au văzut cum a defilat Beatrice, cei trei jurați nu au mai rezistat. Beatrice a intrat încrezătoare în prima gală eliminatorie a sezonului cu numărul 8 „Bravo, a stil!”.

Tânăra le-a dat o doză de energie juraților, care însă nu au putut trece peste unele mișcări ieșite din comun pe care le-a făcut tânăra în timpul defilării.

Când au văzut cum a defilat Beatrice, cei trei jurați nu au mai rezistat. Raluca Bădulescu, Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu au făcut un adevărat show

Cei trei jurați s-au amuzat de momentul în care Beatrice a făcut câteva mișcări în timpul defilării din platoul „Bravo, ai stil!”.

Astfel, aceștia s-au ridicat de la masa juriului și au defilat alături de Beatrice, ceea ce a stârnit amuzamentul tuturor.

Raluca Bădulescu: „Eu zic, dacă ai vrea, să repeți mișcarea pe care ai făcut-o.”

Citește și: Jasmine a pus-o la zid pe Constanția, în fața tuturor concurentelor! Ce acuzații i-a adus: „Nu își dă suficient interesul”

Maurice Munteanu: „Stai, că și eu vrea să arăt.”

Raluca Bădulescu: „Deci intră Beatrice, su spatele, și se întoarce și aici, lasă-te jos, așează-te. Tu, Beatrice, păi zici că ai făcut ouă. Practic ai ouat.”

Alexandru Abagiu: „Așa, poziția e așa.(...) De fiecare dată când Beatrice intră, toți ne luăm puțină energie.”

Beatrice a reușit să obțină calificative destul de bune cu ținuta ei: „Îți luminează trăsăturile”

Beatrice  a ales să poarte o rochie neagră, brodată cu flori. Tânăra nu a reușit să îi dea pe spate pe jurați, însă cei trei au considerat că outfit-ul concurentei nu a fost nici pe departe unul slab, așa că au jurizat-o pe măsură.

Maurice Munteanu: „Rochia n-ar fi cea mai urâtă rochie din univers dar, în schimb, ceea ce porți pe cap anulează acest demers artistic.

Și ceea ce porți pe cap are ceva chirițistic. Are ceva prăfuit, cu o intenție couture.”

Raluca Bădulescu: „Deci, ceea ce porți nu este vreo lumină, dar îți luminează trăsăturile. Rochia în schimb îmi place. Ținuta este bună.(...) Este una dintre cele mai bune ținute ale tale de până acum.”

Citește și: Iris simte că nu are competiție la Bravo, ai stil 2023? Le-a spus-o în fața tuturor concurentelor: „Nu reprezentați pentru mine o amenințare”

Alexandru Abagiu: „Prea mult, ai pus prea mult în cap. E puțin prea gândit. Arată ca decorul de pe un tort de nuntă.”

În final, Beatrice a obținut nota 3 din partea lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu și 4 din partea Ralucăi Bădulescu.