În a patra gală a emisiunii Bravo, ai stil 2023, Carina a făcut dezvăluiri emoționante despre valul de comentarii negative pe care le-a primit în ultima perioadă. Concurenta a mărturisit că este catalogată greșit în mediul online, iar aceste comentarii au început să o afecteze. Maurice Munteanu a intervenit și i-a transmis Carinei să nu mai asculte părerile tuturor.

Citește și: Carina de la „Bravo, ai stil” 2023, felicitată de jurați! Ținuta cu care a obținut trei steluțe: „Nu o bănuiesc cu stilist”

Carina: Sunt un pic copleșită de toate evenimentele care s-au întâmplat în ultima vreme. Pur și simplu tot efortul pe care îl depun, nu zic că e greu și nu îmi place, dar simt că m-a copleșit puțin. Îmi pare rău că s-a creat o imagine care nu mă reprezintă, aș fi invidioasă, o persoană rea, că sunt frustrată. Îmi place să fiu directă și să spun lucrurilor pe nume.

Când suntem prea sinceri, atunci suntem taxați. Oamenii se leagă de orice la mine, nimic din ce fac eu nu e bine. Astăzi nu m-am trezit cu o energie prea bună, m-a afectat toată treaba cu online-ul. Am momentele mele de slăbiciune, când mă simt mai tristă. S-a format o imagine care nu mă reprezintă.

Maurice Munteanu: Este o diferență foarte mare între un cetățean care poate avea o părere despre o concurentă, despre temperamentul ei, despre o ținută și un alt cetățean care nu face altceva decât să

își verse propriile frustrări în online. Vorbim despre indivizi despre care nu ar fi știut nimeni nimic, pentru că nu au cu ce să se remarce.

Ce note a obținut ținuta Carinei în a patra gală Bravo, ai stil 2023

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a obținut două note maxime de 5 din partea lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu, iar Raluca Bădulescu i-a oferit nota 4.

Alexandru Abagiu: Îmi aduc cumva aminte de supermodelele anilor '90. Nu îmi place că accesoriile sunt cumva din spectre cromatice diferite. Emani o prospețime pe care rar o întâlnești.

Raluca Bădulescu: E adevărat, accesoriile merg în zone diferite de culoare. Nonșalanța cu care și-ai prins părul este un plus. Nu mai intra supărățică când intri pe porți!

Maurice Munteanu: Trimiți într-adevăr și la această eră a supermodelelor, dar nu mă întreba de ce, în coafură, în privire există o inocență în ciuda ținutei. Ai greșit-o cu două chestiuni: alegerea piesei și sandalele. Altfel, tu ești splendidă!